Now Reading
Lupta impotriva violentei domestice

Lupta impotriva violentei domestice

Revista Psychologies

Lupta impotriva violentei domestice

Am ales sa lucrez cu supravietuitoarele violentei domestice pentru ca mi s-a parut o provocare avand in vedere ca, desi fenomenul exista si aveam cunostinte despre acest lucru, se vorbea mai putin despre el, ca despre un lucru pe care preferam sa il lasam in tacere cu credinta ca se va dizolva in timp.

Am crezut si la momentul respectiv si acum ca am ceva de zis, de facut, si dincolo de orice am foarte multe de invatat de la aceste doamne. A urmat o perioada de adaptare pentru ca a lucra cu cea mai perversa forma de asuprire a unei persoane, violenta, care vine din partea partenerului investit cu foarte multa afectiune, nu e un lucru facil. Mi-a fost dat sa aud povesti pe care le credeam ireale, inventate de scenaristi care vor sa duca lucrurile la extrem pentru a crea spectacol.

Am realizat ca “realitatea bate filmul” si dincolo de actiuni, impactul de natura emotionala pe care aceste actiuni le determina e unul absolut bulversant. Am reusit sa stabilesc parteneriatul terapeutic cu aceste doamne abia in momentul in care am invatat ca dincolo de obstacole, stagnari, recidive exista in aceste persoane un capital imens de resurse si ca ele constituie caramizile pe care putem construi impreuna.”

…Si asa a inceput povestea Simonei Burduja, poveste care te inspira si te ajuta sa ai curajul de a-ti asculta inima si a face schimbarea in bine dupa care poate tanjesti! Povestea ei este sustinuta si recunoscuta de campania „125 de femeipentruschimbare”. Te invitam sa citesti intreaga poveste aici.

Sustine si tu prin vot povestea care te-a inspirat sau te-a facut mai puternica, incepand cu 1 iulie 2011 pe www.Avon125.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top