Now Reading
Ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

Ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

Sa-ti gasesti propriul stil vestimentar nu este intotdeauna simplu. Daca vrei sa ai un look rafinat, indiferent de ocazie, iata ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

 

 

Sa gasim vestimentatia potrivita in diverse ocazii nu este asa de simplu. Stim cu totii ca intalnirile business, iesirile cu prietenii, orele in sala de sport sau ocaziile speciale necesita un dress code divers.

De multe ori ne lasam influentati de ultimele tendinte in moda si nu dam importanta dress-code-ului cerut in anumite ocazii.

Iata cele 10 MUST HAVE- uri sau hainele ”Jolly”, care accesorizate in mod corect, devin rafinate pentru un look elegant, casual, pentru momente mai lejere sau confortabile. Acestea nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei.

 

ROCHIA NEAGRA – clasica, moderna, imortala. O rochie iconica, realizata in primis de Coco Chanel, apoi de Givenchy si imbracata de Audrey Hepburn in filmul „Breakfast at Tiffany’s”, care, accesorizata potrivit, devine o rochie de cocktail extrem de feminina.

 

CAMASA ALBA – perfecta si rafinata in orice combinatie (irezistibila cu o pereche de jeans) pentru un look casual.

 

HELANCA NEAGRA – de preferat in casmir, alungeste si accentueaza figura, ideala pentru un look chic.

 

PANTOFI STILETTO NEGRI – obligatoriu din piele.

 

O POSETA CLUTCH – in general de seara, de cocktail sau de nunta, geanta tip clutch este accesoriul cel mai chic pe care il poti alege.

 

TRENCH-UL – a traversat epoci, astazi este inca cea mai iubita haina de catre celebrity si trebuie sa fie si in garderoba ta.

 

BLUZA DIN MATASE – inflorata, cu fantezii geometrice sau simpla, pentru un look de zi, va atrage toate privirile si te va face sa te simti irezistibila. Cateodata chiar simtim nevoia.

 

FUSTA CONICA – in mare voga astazi, un passe-partout care va da un charme aparte tinutei tale.

 

JEANS – accesibili si versatili, mereu la moda. Pentru a cumpara o pereche de jeans, trebuie sa acordati foarte mare atentie la: marime, culoare, vestibilitate, material (de obicei 98% bumbac, 2% elastan), prezenti in orice garderoba.

 

ACCESORII – genti, ochelari, bijuterii, esarfe, pantofi, curele, palarii, mai bine mai putine, dar de calitate.

Accesoriile potrivite sunt cele care fac diferenta in crearea unui outfit de succes.

 

Va sfatuiesc din toata inima sa va gasiti un stil propriu, bineinteles cu ajutorul unui consultant de imagine, decat folosirea de haine de ultima moda sau branduiti fara un minimum de bun gust si armonie. A etala brandul este un gest putin elegant.

 

 

De Aura Anghel, fondator Luxury Academy (www.luxuryacademy.ro)  si fashion editor, absolventa a Academiei de Lux din Milano

 

 

 

Citeste si:

TOP 5 greseli de machiaj

Mici secrete pentru a te pune in valoare

 

 

Foto: shutterstock.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top