Eveniment Psychologies: Cum sa fii mai fericit in cuplu

Revista Psychologies te invita la un eveniment ce te va invata cum sa comunici mai bine in cuplu si sa fii mai fericit.

 

Specialistul invitat de revista Psychologies, Domnica Petrovai, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental, cu specializare in psihoterapia familiei si a cuplului, va demonta mituri, va gasi solutii pentru problemele de comunicare si va oferi raspunsuri la cele mai dificile intrebari ale cititoarelor.

In cadrul evenimentului, psihoterapeutul Domnica Petrovai va raspunde intrebarilor tale pe care le poti mentiona AICI in formularul de inscriere.

Accesul la eveniment se va face in baza unei taxe de participare in valoare de 50 de lei.

 

Taxa poate fi achitata:

  • La sediul sediul redactiei – Bd-ul Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucuresti, cladirea Novo Park, building A,
  • Prin SMS: se trimite un mesaj cu textul “SEMINAR” la numarul 7676 (9,1 eur + tva, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Telekom). In schimbul SMS-ului va fi trimis un cod unic de inregistrare, care va trebui prezentat in ziua evenimentului pentru a avea acces in sala.

 

DESFASURATOR EVENIMENT

Data: 29 februarie

Durata: 2 h

Moderator: Iuliana Alexa, redactor sef Psychologies

Specialisti: Domnica Petrovai, psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental, cu specializare in psihoterapia familiei si a cuplului

Locatie: Palatul Noblesse (Strada Sfinților 7, București)

Timing:

18:30 – welcome coffee

19:00 – seminar

20:30 – Q&A

21:00 – Light dinner

 

Iti doresti sa participi la acest seminar? Inscrie-te AICI.

Comentează și tu
Recomandări

Puterea psihologica a lucrurilor. Ce isi doresc romanii sa detina si ce spune asta despre ei

Se stie ca oamenii sunt materialisti prin natura lor, insa lucrurile de care aleg sa se lege dezvaluie adevarata lor esenta. Posesiunile imbogatesc viata unui om dar au, totodata, si un cost psihologic.

Citeste

Ea a castigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul International de Film de la Istanbul

Are 22 de ani, e din Pitesti, dar talentul si ambitia pentru a contura povestile oamenilor din Belgrad au ajuns pe primul loc la Festivalul International de Film de la Istanbul.

Citeste

S-au pus in vanzare biletele la Festivalul UNDERCLOUD 2016

Peste 40 de spectacole si evenimente culturale din tara si din strainatate vor atrage, in acest an, publicul iubitor de teatru la Festivalul International de Teatru Independent UNDERCLOUD.

Citeste

GLAMOUR Street Fashion Show 2016: participa si tu!

Am dat startul noii editii GLAMOUR Street Fashion Show! Inscrie-te aici!

Citeste

(P) Podul Minciunilor, simbolul legendar al Sibiului

In anul 1859, cativa mesteri angajati la fabrica Fredericus Hutte, au ridicat in inima orasului Sibiu, primul pod din fonta din Romania, si al doilea din Europa. Potrivit cronicilor, acesta a fost ridicat pe locul podului din lemn – Lügenbrücke, din 1771, care facea legatura dintre Piata Mica si Piata Huet.

Citeste

Concert de gala de muzica baroca

La inceput de toamna, Fundatia Calea Victoriei va invita pe 14 septembrie de la 0ra 19:00 la concertul de gala „ROYAL MUSICAL JOURNEY” – o calatorie savuroasa si ritmata in Europa cocheta a secolelor XVII si XVIII.

Citeste