15 ANI DE PSYCHOLOGIES – 15 PACHETE SPECIALE PENTRU FEMEILE TERAPEUT ȘI ANTREPRENOARELE DIN ROMÂNIA

Vrem să te promovăm celor 1 milion de membri ai audienței noastre și să te ajutăm să îți duci brandul la următorul nivel!

OFERTĂ VALABILĂ ÎN PERIOADA 07 noiembrie – 29 noiembrie și în limita celor 15 pachete disponibile

Dacă ești antreprenoare, coach sau terapeut, iubești ceea ce faci și îți dorești să îți faci experiența și serviciile sau produsele cunoscute unei comunități de femei pasionate de dezvoltare personală și determinate să obțină rezultate remarcabile în viața lor, atunci citește mai departe.

Psychologies.ro exista pentru a inspira și susține femeile din România în demersul de a-și explora existența, a identifica ce le face cu adevărat fericite și cum pot să aducă acele lucruri care contează pentru ele în realitatea lor.

Oferim atât cititoarelor cât și partenerilor noștri: Încredere, Entuziasm, Conectare și SENS.

Te invităm să fii prezentă într-un proiect media extraordinar oferit în mod excepțional la împlinirea a 15 ani de existența a Psychologies pe piața din România.

Ce înseamnă comunitatea online Psychologies?

500 k Followeri în social media + 820 k de cititori unici anual + 10 k abonați la newsletterul săptămânal

=

o oportunitate majoră de expunere pentru brandul tău!

Iti oferim singurul pachet media de pe piata care oferă: expunere, notorietate și confirmare și care crează o experiența exclusivă audienței tale!

 

Accesează pachetele de promovare oferite în ediție limitată în campania 15 ani de Psychologies în România.

Pachet 1 – „Role Model” Digital Pack

1800 Euro

(redus de la 3800 Euro)

  • Aparitia ta pe coperta Psychologies Ediție Speciala Digitală
  • Un produs digital pentru brandul tău de 16 pagini 
  • O campanie de promovare super targetată
  • Servicii BONUS în valoare totală de 1180 de Euro 
 

Pachet 2 – „Start Up” Digital Pack

890 Euro

redus de la 1280 Euro

  • 3 articole publicate pe websiteul nostru
  •  Acces la comunitatea Psychologies
  • 90 de zile de promovare
  • Servicii BONUS în valoare totală de 440 de Euro 
 

Testimoniale

Anca Maftei

PSYCHOLOGIES 15 ani Anca Maftei testimonial

Întreaga mea colaborare cu revista este una minunată, sunt persoane extrem de calde, oameni atenți și blânzi, iar deschiderea lor către zone alternative de transformare și integrare- este pe sufletul meu total. Mulțumesc mult pentru tot și mult succes în continuare!

Andreea Hrab

PSYCHOLOGIES 15 testimonial Andreea Hrab

Colaborarea cu Revista Psychologies a fost una din surprizele plăcute ale anului 2022. Mărturisesc că nu speram la asta, nici nu mi-a trecut prin cap să le propun – cine sunt eu să scriu pentru ditai revista? Așa că a venit muntele la Mahomed și a venit cald, cu o ofertă de colaborare extrem de generoasă.
M-a impresionat că nu au un Ego care să le spună că nu vor să aibă de-a face cu cei mici, la început de drum, cum sunt eu. Că nu s-au lăsat influențați de stereotipurile legate de aplicațiile de dating, ci au ales să ajute la promovarea LIA – aplicația matrimonială creată de noi – pentru că au văzut omul din spate și au înțeles, fără cuvinte, intenția curată, că vrem să ajutăm.
Surprizele mari ale colaborării propriu-zise au venit din faptul că articolele nu au fost editate decât la nivel de greșeli de literă. Mi s-a dat spațiu să fiu autentică, inconfortabilă chiar atât în limbaj, cât și prin subiectele alese. Atitudinea asta sugerează respect și încredere în cititori că vor taxa ei scriitorul dacă simt să facă asta. La fel și în ceea ce privește interviul susținut cu ei, care a fost o onoare greu de exprimat în cuvinte pentru mine.
Iar colaborarea operațională este impecabilă – comunicăm repede, flexibil, negociem win-win, ne sprijinim.
Și îmi place mie să cred că ne plăcem. Eu m-am îndrăgostit, dar să nu mai spuneți la nimeni. Și am venit să stau, dacă m-or ține.

Maria Andrei

PSYCHOLOGIES 15 testimonial Maria Andrei

O experiența de nota 10 din toate punctele de vedere!

Scroll To Top