Now Reading
7 sfaturi de dating online pentru introverti

7 sfaturi de dating online pentru introverti

Revista Psychologies

Datingul online inseamna sa treci la actiune si sa fii proactiv in loc sa lasi lucrurile sa se intample sau nu. Pentru introverti, cei mai putin sociabili si care se expun mai rar ocaziilor de a cunoaste oameni noi, explorarea virtuala a candidatilor poate fi o solutie. Dar evident, exista si cativa pasi pe care ar fi bine sa ii respectam.

Primesti fix ce platesti. Site-urile contra cost, chiar daca la o prima vedere nu sunt la fel de tentante precum cele gratuite, atrag persoane mai serioase. Inainte sa alegi un site pe care sa il frecventezi, incearca sa vizitezi cat mai multe.

Evita sa te descrii in termeni generali. Daca iei lectii de step sau ingrijesti paianjeni, cam astea sunt informatiile relevante de mentionat. Tuturor ne place sa ne plimbam pe malul marii sau sa stam in fata semineului. Tu cauti pe cineva care sa iti gaseasca interesele sau ciudateniile dragute si fascinante, asa ca descrie-te cat mai realist.

Cand vizualizezi un profil fii atenta la indicii si detalii. Persoana respectiva posteaza fotografii doar de la petreceri? Te-ar interesa un astfel de partener? E important sa nu ignore regulile gramaticale? Este atent la ceea ce spui? Fii la fel de selectiva online cum esti si offline. Evita „sindromul supermarket” care te face sa adaugi in cos tot ce-ti ia ochii pe moment. Te incarci inutil.

Introvertii comunica mai usor in scris, dar sa nu ne lasam purtati de val. Cu toate acestea, nu astepta prea mult pana la o intalnire fata in fata. Ar fi o dezamagire sa devii interesata de o persoana cu care in viata reala nu ai niciun pic de chimie…

Tot trebuie sa iesi la prime intalniri. Introvertii chiar se descurca la astfel de intalniri cand nu exista si un grup in peisaj. Mai mult, daca ai petrecut deja ceva timp pe chat, sunt sanse mari ca discutia sa fie una interesanta, avand in vedere ca ati depasit multe trivialitati. Un sfat bun pentru o prima intalnire: imbraca-te asa cum te simti confortabil, nu pentru a impresiona! Nu inseamna ca trebuie sa te duci in trening, dar e dificil sa te relaxezi cand te ambalezi ca pentru ocazii speciale…

Gandeste-te la o activitate pentru o prima intalnire, asta daca nu vrei sa pui prea mare presiune pe arta conversatiei. Gaseste ceva ce iti place sau ti-ar placea sa faci si fa-i o propunere. Uneori un karaoke cu afoni poate fi amuzant si sparge gheata.

Ai rabdare, pentru ca aceasta activitate poate dura. Nu renunta, dar poti face pauze cand devine coplesitor. Si nu renunta la activitatile si iesirile de zi cu zi. Pana la urma, nu stii cum si cand vei cunoaste persoana potrivita.

 

Foto: Woman with laptop sending kisses

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top