Now Reading
Han Solo, Prințesa Leia, Luke Skywalker și Darth Vader în premieră absolută la București!

Han Solo, Prințesa Leia, Luke Skywalker și Darth Vader în premieră absolută la București!

Intră in universul Star WARS! Fanii fenomenului Star Wars și nu numai sunt așteptați la concertul live STAR WARS – A NEW HOPE ce va avea loc în premieră pe 11 martie la Sala Palatului din București.

 

Conceptul presupune proiecția filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate în limba română și cu muzica interpretată integral live de către Orchestra Simfonică București.

Fiecare notă muzicală va fi cântată de către talentații instrumentiști și se va alinia perfect cu aventurile de pe marele ecran ale personajelor.

Acum mult, mult timp, într-o galaxie îndepărtată, George Lucas regiza primul film din seria ce urma să devină una dintre cele mai populare epopei science-fiction. Muzica compusă de John Williams a cucerit generații întregi.

Compozitor, dirijor și pianist, John Williams are o cariera care se întinde peste cinci decenii fiind în spatele muzicii a numeroase filme precum Star Wars, ET, Home Alone, Indiana Jones și deține 50 de nominalizări la premiile Oscar.

In 2005 American Film Institute a declarat muzica filmului Star Wars din 1977 ca fiind cea mai importanta coloana sonoră a filmului american din toate timpurile.

Acum vă puteți bucura de această capodoperă muzicală live, la concertul  Star Wars – A new Hope, în data de 11 martie la Sala Palatului.

Alături de orchestră vă veți putea întâlni cu membrii 501st Legion Romanian Outpost, parte din clubul preferat a lui LucasFilm, dedicat băieților răi care fac fapte bune” din Star Wars.

Îl veți putea vedea pe Darth Vader plimbându-se pe holurile Sălii Palatului, alături de comandanții lui și, dacă aveți noroc, poate vă lasă să faceți o poză cu el. Dar să nu fiți surprinși dacă va încerca să vă ademenească spre latura întunecată a forței.

Biletele s-au pus în vânzare prin Entertix și pe entertix.ro.

Acest spectacol este realizat sub licența Disney în asociere cu 20th Century Fox, LucasFilm și Warner Chappell Music.

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top