CItesti acum
Cum afli ce stil de atașament are iubitul tău

Cum afli ce stil de atașament are iubitul tău

Cătălina Cristescu

Este timpul pentru acea discuție serioasă și incomodă cu iubitul tău. Poate va fi dureros, dar uite de ce e important să afli ce stil de atașament are.

 

Te-ai îndrăgostit, crezi că ai tras lozul câștigător și ești sigură că nimic nu-ți va perturba fericirea. O capcană în care cădem toți și e firesc, întrucât fluturii din stomac ajung să zboare până la creier și ne încețoșează rațiunea.

Citește și:

De unde vin problemele de comunicare în cuplu

Greșeli de comunicare care îți vor afecta relația de cuplu

Mai simplu spus, ne idealizăm partenerul. Așa că, după ce ați trecut de etapa „școală“, boacăne din copilărie și poze cu moda anilor ’80-’90 pentru care mori de rușine, intrați în acele subiecte dureroase despre care, în mod normal, nu prea vorbești.

E important să afli despre experiențele lui nefaste, cum se purtau părinții, bunicii, ce l-a frustrat sau rănit când era mic.

Citeste si

Concret, fă-ți o idee despre stilul său de atașament. Bazele stilului de atașament se pun în copilărie și ne influențează toată viața, inclusiv la maturitate.

Așa vei vedea dacă este un dependent, evitant sau securizant și cum se va purta cu tine în viitor, după ce trece fiorul îndrăgostirii.

Foto: Shutterstock

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top