Now Reading
Si tu poti deveni un amant de nota 11

Si tu poti deveni un amant de nota 11

Revista Psychologies

Ce barbat nu viseaza sa faca sex ore intregi fara Viagra si sa se bucure si de vreo cateva „extaze“?

Ce femeie nu ar vrea in pat un amant mai arzator, mai receptiv la senzualitatea proprie si mai prezent in placerea pe care o resimte?

Nu este doar o utopie, acest fapt poate fi la indemana tuturor. Fiecare poate, daca vrea, sa faca din propria sexualitate un spatiu de creativitate, de descoperire de sine si de celalalt.

Pentru a ajunge acolo, iata cateva secrete din Orient: sa disociem orgasmul de ejaculare.

Pentru occidental, barbati sau femei, ejacularea este, in general, finalitatea unui raport sexual „complet“. Mare iluzie, spun initiatii sexualitatii.

Ejacularea il epuizeaza pe barbat si ii provoaca somnolenta dupa terminarea raportului.

Miles Davis spunea ca il poate bate pe boxerul campion Muhammad Ali pentru ca acesta din urma se lauda ca face mereu amor inainte de un meci…

SENZATIE DE BINE

De mai bine de 300 de ani, inteleptii chinezi si taoisti, initiatori ai acestei practici, se lauda cu beneficiile acestei sublimari a ejacularii: sanatate mai buna, viata mai lunga, dezvoltare a energiei, vigoare sexuala pe toata perioada vietii.

Orice barbat poate sa invete „interiorizarea“ orgasmului si poate astfel sa-si pastreze erectia si dorinta, cu o senzatie de placere si de bine considerabil amplificate.

„Cand am un orgasm fara ejaculare, simt o placere ca aceea pe care o descriu femeile. Dureaza mai mult, e ca un val care imi trece peste tot corpul, un val ale carui ecouri sunt tot mai puternice inainte de a disparea.“

La 40 de ani, un doctor se confeseaza: „Dupa ce am cunoscut orgasmul fara ejaculare, cel clasic mi se pare atat de fad, ca ma intreb cum de am putut trai o sexualitate atat de lipsita de sens“.

La fel spune si P., un avocat de 59 de ani, care a descoperit metodele taoiste cu 10 ani in urma: „Gratie acestor tehnici, fac dragoste in fiecare zi, de zece ani. Nu ejaculez decat o data pe luna si regret aproape de fiecare data, pentru ca energia si starea mea de bine se diminueaza“.

CE SPUN DOAMNELE?

„Acest fapt a creat intre noi o legatura fizica foarte profunda“, spune L., 32 de ani, marketing manager. „Putem acum sa ne dam timp si sa traim placerea in mod egal.“

C., designer, 40 de ani, spune: „Sincer, e ca si cum ai descoperi din nou totul, ca si cum ne-am vorbi corp catre corp“.

„ Facem cu adevarat dragoste impreuna“, concluzioneaza V., 29 de ani, informatician. „Fiindca partenerul meu este acum atat de centrat pe senzatiile sale, eu ii pot oferi mangaierile si placerea pe care mi-o ofera el si el poate simti exact ce simt si eu.“

CONTROLUL ENERGIEI: DECUPLEAZA PLACEREA

Care este, asadar, acel antrenament care permite multiplicarea orgasmelor?

Metoda cea mai simpla este expusa in Multiorgasmic Man, o carte americana consemnata de doi adepti ai sexualitatii taoiste: Mantak Chia si Douglas Abrams Arava.

Pentru a deveni un amant multiorgasmic, e inutil sa te duci in India si sa inveti yoga. Este suficient sa dedici un anumit interval zilnic anumitor exercitii fizice accesibile tuturor barbatilor.

„Primele rezultate sunt vizibile dupa cateva zile“, spune A., 20 de ani, student, adept al metodei, dupa un sejur in California.

„Este atat de simplu, ca ar fi egoist sa nu facem publica tehnica“, spune si P. Inainte de a ataca exercitiile, sa ne amintim cateva elemente.

Aceasta metoda se imparte in doua etape. Prima consta in separarea orgasmului si ejaculare. A doua etapa este concentrata pe difuzarea energiei orgasmice prin corp, pentru a avea acces la placerea care invadeaza tot corpul.

Practicienii si partenerele lor insista asupra intensitatii relationale a sexualitatii lor. Atenti la corpul lor si receptivi la placerea primita si la cea oferita, cuplurile au astfel cheia fizica a pasiunii lor.
 

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top