Now Reading
Beneficiile emotiilor pozitive pentru tine si relatiile tale

Beneficiile emotiilor pozitive pentru tine si relatiile tale

Revista Psychologies

Sambata, 3 iunie 2012, in sala mare a Centrului KINETO BEBE, din Calea Mosilor nr.158, Bucuresti, Paul Pahil va impartasi din experienta sa in stiinta functionarii optime a individului, cunoscuta si drept stiinta prosperitatii, a punctelor forte, a optimismului si a bunastarii.

Dupa cele 4 ore (intre 13:30 si 18:00) de workshop participantii vor primi o evaluare a starii de bine si vor afla cu siguranta:

• Cat de pozitive sau negative pot fi emotiile

• Metode de crestere si mentinere a nivelului de pozitivitate

• Ce inseamna sa ai succes!

• Cum poti fi fericit in mod sustenabil

• Cum poti sa-ti atingi scopurile si starea de bine

Psihologia pozitiva a atras atentia lumii, intrucat este o disciplina empirica, care in ultima decada a studiat si dezvoltat tehnici in vederea functionarii optime a indivizilor, a echipelor si a organizatiilor.

Se adopta o perspectiva apreciativa in ceea ce priveste potentialul, fortele generatoare si capacitatile individului. Descoperim ce functioneza, ce este in regula si ce trebuie imbunatatit pentru noi sau clientii nostri, in vederea conceperii interventiilor pozitive specializate.

Pentru mai multe informatii despre Paul Pahil si Centrul de Psihologie Pozitiva Aplicata vizitati site-ul: http://www.eleteroweb.eu/ro.

Inscrierile se pot face telefonic – 0722 724 585 sau 0744 286 192 si prin email – [email protected]

EMOVERE este o asociatie de consiliere, educatie si suport emotional infiintata in anul 2007 de un grup de specialisti psihologi, medici, profesori, jurnalisti interesati de dezvoltarea sanatoasa a copilului si a familiei, de integrarea armonioasa a fiecarui individ in lumea inconjuratoare.

Membrii EMOVERE se implica activ in definirea si implementarea in viata de zi cu zi a unor principii sanatoase de dezvoltare.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top