Now Reading
Conferinta de Psihologie Aplicata cu participare internationala- ,,CHEIA IUBIRII- Dezvoltare a sinelui prin&cu IUBIRE”

Conferinta de Psihologie Aplicata cu participare internationala- ,,CHEIA IUBIRII- Dezvoltare a sinelui prin&cu IUBIRE”

Revista Psychologies

Asociatia Psihologilor Atestati din Romania (A.P.A.R.) a organizat Conferinta de Psihologie Aplicata cu participare internationala- ,,CHEIA IUBIRII- Dezvoltare a sinelui prin&cu IUBIRE”, manifestare stiintifica, acreditata ca formare profesionala continua pentru psihologi, dar si ca oportunitate de dezvoltare personala pentru persoanele interesate de acest domeniu s-a desfasurat in perioada 10-12 aprilie 2014, la Brasov in salile de conferinte din Casa Sperantei.

In cadrul conferintei s-au prezentat lucrari stiintifice, studii de caz si workshopuri din psihologie clinica si diferite abordari de interventie psihologica: consiliere, psihoterapie prin hipnoza clinica ericksoniana, psihodrama, psihoterapie integrativa, pozitiva, experientiala, terapie de familie, genograme, constelatii familiale.

Invitatii de onoare ai conferintei: Prof. Dr. Mircea Lazarescu, o somitate in psihiatria din Romania, Conf. Dr. Jenő-László Vargha, psihoterapeut formator in hipnoza clinica ericksoniana si psihodrama, recunoscut la nivel national si international, Conf. Dr. Cornelia Tatu, promotorul psihologiei din Brasov, psihologi practicieni din alte tari Mihaela Ampelomos (Grecia), Roxana Kroll (Germania), Mariana Grecu (Spania). De asemenea am fost onorati de prezenta unui inalt mentor spiritual Preot Adrian Dobre.

Tematica si obiectivul principal al prezentarilor conferintei au fost constientizarea si asumarea iubirii neconditionate din noi pentru noi- NOI pentru A FI.

Psihologii atestati, prin participarea la aceasta conferinta, au primit credite de formare profesionala continua, informatii din practica altor colegi, care vor contribui la dezvoltarea lor profesionala.

Studentii la psihologie au avut posibilitatea sa exploreze diverse specialitati din domeniu, astfel oferinduli-se o viziune mai clara in alegerea specializarii la absolvirea facultatii.

Persoanele care au dorit sa se dezvolte la nivel personal au primit o serie de informatii si au experientiat metode si tehici de cunoastere a sinelui, validate stiintific, de la specialisti cu studii aprofundate in psihologie si psihoterapie.

Asociatia Psihologilor Atestati din Romania (A.P.A.R.) este acreditata ca furnizor de formare profesionala cu misiunea de aghida în asumarea practicarii psihologiei ca om adevarat.

 

Contact

www.psihologii.ro

0751.51.51.57

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top