Now Reading
Cum ne (re)scriem povestea de viata

Cum ne (re)scriem povestea de viata

Revista Psychologies

Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 14-18 iulie la Scoala de vara – Cum ne (re)scriem povestea de viata, sustinuta de Anca Coman si Traian Bossenmayer.

Asa cum spunea Eric Berne, fondatorul scolii de Analiza Tranzactionala (o teorie explicativa a personalitatii si un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltarii si schimbarii personale), cu totii avem in noi un potential pe care nu il folosim la intreaga capacitate, din cauza deciziilor pe care le luam in copilarie ca raspuns la mediul exterior.

Cu cat intelegem mai bine ce ne determina modul de a gandi, simti si actiona, cu atat vom putea descoperi in noi mai multe resurse neexploatate.

Acest curs, care are o componenta preponderent practica, va va oferi cateva instrumente simple cu care puteti analiza de ce si cum se intampla lucrurile in viata noastra.

Cu ajutorul lor va veti putea dezvolta capacitatea de intelegere de sine, de a interactiona cu oamenii din jur si de a construi relatii autentice, bazate pe satisfacerea nevoilor noastre reale.

 

Pe parcursul celor cinci module veti descoperi:

– Cum sa cerem si sa oferim recunoastere noua si celor din jur?

– Cum sa ne folosim starile interioare in comunicare pentru a reduce tensiunea si a avea impact?

– Cum sa reducem cat mai mult situatiile conflictuale din viata noastra?

– Care este stilul de lucru pe care il folosim cel mai mult?

– Cum sa fim constienti de felul in care ne scriem povestea de viata si de modul in care gasirea de noi optiuni ne poate ajuta sa o rescriem?

– Ce am face insa diferit daca am realiza ca insasi aparitia acestor optiuni pe harta noastra tine cont de un anumit tipar propriu care lucreaza intr-un mod mai putin vizibil?

 

Lector: Anca Coman, Traian Bossenmayer

Data incepere: 14 iulie 2014; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 5

Frecventa zilnica: luni-vineri, 14-18 iulie

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top