Now Reading
Despre dragoste si dezvoltare personala cu profesorul Jure Biechonski

Despre dragoste si dezvoltare personala cu profesorul Jure Biechonski

Revista Psychologies

Profesorul Jure Biochonski se reintoarce in Bucuresti, dupa ce a mai organizat un workshop asemanator in noiembrie 2009.

“Pentru ca toti am fost incantati, iar majoritatea il stia deja de la celelalte seminarii, am hotarat sa-i relansam invitatia, fapt ce astazi se concretizeaza intr-un seminar, la sfarsitul lunii aprilie, cu tema: Iubire, sex si relatii” spune Ligia Moise, psiholog clinician.

Jure Yoram Biechosnki este psihoterapeut, licentiat al facultatilor de istorie, filozofie, literatura franceza, psihologie, membru de onoare al corpului profesoral al multor universitati prestigioase din lume.

Biechonski este profesor asociat la numeroase colegii medicale din lume, fiind specializat in consiliere familiala (SUA), psihodrama (Berlin), terapie prin arta si dans (Italia), hipnoterapie (Anglia).

Cei interesati de participarea la workshop-ul desfasurat in weekend-ul 29, 30 aprilie – 1 mai se pot inscrie in limita locurilor disponibile la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0755.11.66.66. Investitia este de 150 euro, doritorii trebuind sa plateasca un avans de 50 euro – in lei, pentru confirmarea locului, in contul RO16RNCB0667102332050001, titular Badea Giorgiana Roxana.

Pentru aceia dintre voi care doresc sa vina cu inca doi prieteni, organizatorii ofera o reducere de 30%.

Mai multe informatii despre workshop si trainer pot fi urmarite la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=X7JCX3jzZuY

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top