Now Reading
Iubita lui este infidelă, iar eu sunt îndrăgostită de el

Iubita lui este infidelă, iar eu sunt îndrăgostită de el

Nu știu care sunt regulile de bună purtare atunci când ești îndrăgostită de cine nu trebuie. Eu știu că iubita lui actuală e infidelă, dar nu pot face nimic…

Citește și:

Cum să (nu) pui pe fugă un bărbat cu care îți dorești o relație

Dating: Încă mai speri să te sune tipul acela simpatic sau îți vezi de viața ta?

Dana este prietena mea. Nu suntem cele mai apropiate prietene, dar suntem în același cerc și, deseori, ne confesăm una alteia. Când i-am cunoscut iubitul, pe Alex, cred că m-am îndrăgostit puțin… pe loc.

Dar mi-am spus că este absurd. Că poate să îmi placă, dar că este iubitul prietenei mele și aș face bine să mi-l scot din cap.

Din păcate, tot ieșind cu toții, l-am cunoscut mai bine și mi-a plăcut și mai mult. Chiar mă gândeam oare unde se mai găsesc astfel de bărbați. Întrunește cam tot ce consider eu calitate la un bărbat. Pe scurt, seamănă foarte mult cu ce îmi doresc.

Evident, nu am făcut nimic în acest sens, nu am spus nimănui ce simt. Cu atât mai mult m-am controlat în preajma lor să nu mă dau de gol. Ar fi jenant, în primul rând. Apoi, nu vreau să mă gândesc ce ar spune Dana.

Timpul a trecut, iar ceea ce simt eu nu s-a schimbat. Am ieșit cu alți băieți, dar nu am permis relațiilor să meargă prea departe. Niciunul nu semăna cu Alex. Mă gândeam că poate doar a ridicat ștacheta, iar acesta este un lucru bun. În realitate, niciunul nu era Alex.

Acum trei luni Dana mi s-a confesat că îl înșală pe Alex cu un coleg de muncă și că nu vrea să renunțe la idila respectivă. Am fost șocată. Nu înțeleg cum cineva poate fi într-o relație cu el și să vrea, totuși, pe altcineva.

Ei sunt împreună de doi ani și jumătate, deci nu aș putea spune că a trecut prea mult timp și s-au plictisit. Chiar și așa, în mintea mea e întrebarea: Te poți plictisi de el?

Poate îl idealizez, mă gândesc și la asta. Dar am și multe exemple în minte legate de felul în care este el. În mod constant. Nimeni nu ar putea mima la nesfârșit anumite comportamente, dacă nu ar fi autentice.

Am încercat să discut cu Dana și să îi spun că își strică relația fiind infidelă. Mi-a spus că ea vrea să își trăiască viața și că dacă Alex pleacă, vine altul, deci nu e mare pierdere. Mi-a părut rău să aud că așa îl vede, dar am încercat să nu o judec. Mă simțeam oricum vinovată pentru ceea ce simt eu.

Cu o săptămână în urmă, Alex mi-a scris pe un site de socializare. Am început să vorbim diverse. Ne amuzăm împreună.

Îmi scrie zilnic, dar eu am încercat să îi răspund mai rar. Să nu mă las dusă de val. Uneori, chiar dacă aș vrea să îi răspund în secunda doi, închid internetul și îmi găsesc altă preocupare.

Acum, în schimb, am aflat de la Dana că Alex a aflat despre infidelitate și i-a dat papucii. De două săptămâni. Deci el este singur… și mă caută.

Iar eu, mă simt oribil, pentru că știu că nu am niciun drept să mă gândesc că s-ar putea întâmpla ceva între mine și fostul iubit al Danei. Chiar dacă îl iubesc de mult timp. Sunt tristă că trec prin această situație, dar nu văd altă opțiune decât să încerc să uit. Odată cu despărțirea lor, îl voi vedea oricum mai rar…

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top