Now Reading
Imi lipseste dorinta sexuala

Imi lipseste dorinta sexuala

Revista Psychologies

Am 30 de ani si sunt casatorita de 5 ani. Am un sot minunat, o fetita de 2 ani si ma simt foarte bine in relatia de cuplu.

Doar ca de cand a aparut Andreea, fetita noastra, dorinta mea nu mai este la fel de intensa. Daca inainte aveam relatii intime cel putin de 3 ori pe saptamana, acum numarul lor se reduce la 3 pe luna sau si mai putin.

Nu este vorba despre faptul ca sotul meu nu ma mai doreste, din fericire nasterea m-a facut mai frumoasa, mi-am recapatat repede proportiile fizice de dinainte si sunt mult mai spontana si mai placuta.

Problema este lipsa dorintei la mine. Nu mai reusesc sa intru in starea aceea minunata in care il vreau din tot sufletul, nu pot sa simt ca lumea se reduce doar la noi doi si nevoia de a fi unul si acelasi.

Am discutat cu sotul meu despre aceasta problema acum ceva vreme si el a incercat in numeroase dati sa imi faca fel si fel de surprize. Cine romantice, weekenduri doar pentru noi, cadouri frumoase, dar in afara de o mare afectiune nu simt mare lucru.

Il apreciez si admir enorm, insa nu ma simt atrasa fizic. Am inceput sa ma tem de serile in care el vrea sa fim impreuna, intregul act sexual fiind pentru mine ceva mecanic. Ma simt prost, nu am mai avut orgasm de cel putin un an si parca imi zboara gandul aiurea in timp ce suntem impreuna.

Nu reusesc nici macar sa ma excit! Si sotul meu chiar stie cum sa faca o femeie sa se simta bine… La opinia unui sexolog, am hotarat sa incercam si jucariile sexuale. Sotul meu a fost incantat de idee, comparativ cu alti barbati despre care am auzit ca se pronunta din start contra.

Problema este insa la mine… Daca majoritatea femeilor sunt foarte curioase, eu simt o adevarata repulsie fata de aceste obiecte. De felul meu sunt mai traditionalista, dar nu niciodata nu m-am considerat o conservatoare sau o puritana.

La aniversarea casatoriei noastre, care a fost acum 2 saptamani, sotul meu “ne-a luat cadou” un “iepuras”. Nu doar ca m-am simtit usor jignita de acest cadou, dar acum sunt si speriata.

El tot face apropouri, dar eu evit sub pretextul oboselii, al unei gripe prelungite sau a altor motive. Ba am observat ca dorm mai mult cu fetita noastra decat cu el.

Mi-e teama ca relatia se va degrada si va cauta pe altcineva. Stiu ca ma iubeste, dar il vad atat de nefericit… Ma simt trista si nefericita eu insami.

Sper doar sa fie o perioada, dar vad ca lucrurile se agraveaza. Oare sa fi murit de fapt iubirea mea? Dorinta moarta inseamna iubire compromisa? Si totusi teoria spune ca nu..

View Comments (4)
  • Cum te simti acum? Te intreb „acum”, pt ca nu vad data articolului si pentru ca ma aflu in situatia ta, cu un copil de 2 ani si un sot minunat, care face aceleasi lucruri ca si sotul tau.Povestea eincredibil de asemanatoare. Cum ai reusit sa treci peste faza asta? Sau nu a fost doar o faza?

  • Sotul meu vrea sa facem sex in fiecare seara. Nici nu mai imi vine sa ma duc acasa. Plang si pur si simplu am repulsie. Toata viata sa fac asta zilnic????

  • Am aproape 23 de ani. Sunt cu un baiat de 3 ani, nu suntem casatoriti, dar ne iubim foarte mult. Inainte adoram sa fac dragoste cu el, il doream din tot sufletul. Stia cum sa faca sa ma simt bine. Dar de cateva luni ceva s-a schimbat pentru mine… nu mai am chef sa fac dragoste. Ma simt rau, din cauza ca el crede ca nu il mai iubesc, sau ca nu-l mai plac. Dar il plac mult, e un baiat frumos, arata bine. Stiu ca problema nu e la el. Eu am ceva! Si mi-e teama ca se va raci relatia. Nu vreau sa-l pierd, pentru ca il iubesc foarte mult.

  • …totusi, este trist in lume. Din pacate, ceea ce descrii tu este inceputul sfarsitului perioadei de activitate sexuala pentru o femeie din Romania. Despre acest lucru nu te-a informat nimeni, nicio carte, niciun specialist, nicio alta femeie pentru simplul fapt ca toti cred ca acest lucru e de la sine inteles. Din aceasta cauza femeile se grabesc sa faca un copil cat mai repede. Nu ti-a dat de banuit? In continuare viata ta va arata cam asa: o partida de sex vara in timpul vacantei de pe litoral si cam atat. De ce crezi ca toti barbatii cumpara in fiecare an bilet la mare? Ca sa traiasca evenimentul unic, anual, alaturi de Paste, Craciun si Revelion… Barbatii au o viata sexuala lunga, ei pot pana la sfarsitul vietii. Ceea ce nu mai poti tu isi va completa pe parcurs cu o alta mai tanara, din ce in ce mai tanara… asta e drama noastra a tuturor barbatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top