Now Reading
“Voteaza discul de muzica clasica al anului 2014” – o campanie Radio Romania Muzical

“Voteaza discul de muzica clasica al anului 2014” – o campanie Radio Romania Muzical

Revista Psychologies

Din 13 ianuarie, Radio Romania Muzical propune campania „Voteaza discul de muzica clasica al anului 2014”, o continuare a campaniei cu acelasi nume derulata pe parcursul anului 2013, al carei rezultat oficial va fi anuntat in 20 ianuarie 2014.

 

In mod constant, la Radio Romania Muzical pot fi ascultate cele mai noi aparitii discografice romanesti si straine, unele dintre ele, concomitent sau chiar inainte de lansarea lor pe piata.

Cele mai multe alcatuiesc subiectele emisiunii de actualitate discografica „Music Box” (lunea, ora 19.00, in reluare duminica, ora 13.20), dar fac parte si din alte emisiuni Radio Romania Muzical.

Din 13 ianuarie, publicul are sansa de a da note acestor discuri, de a scrie comentarii: totul pe site-ul proiectului de pe pagina www.romania-muzical.ro, mai precis la adresa www.romania-muzical.ro/voteazadisculanului2014, acolo unde vizitatorii au acces la fisierele audio ale emisiunilor cu discurile intrate in concurs, la arhive foto si video relationate cu albumele prezentate.

La finalul campaniei, discul cu cea mai mare nota obtinuta din cele mai multe voturi ale publicului va primi titlul de „Discul de muzica clasica al anului 2014” si protagonistul sau va fi invitatul unui interviu-eveniment.

Primul disc prezentat in aceasta campanie va fi difuzat la Radio Romania Muzical in 13 ianuarie, de la ora 19.00, in avanpremiera lansarii sale oficiale, programate pentru 17 ianuarie.

Albumul este semnat de Avi Avital, un maestru al mandolinei, nominalizat la premiile Grammy, si se intituleaza „Between worlds”. Printre lucrarile de pe disc se regasesc si cele 6 dansuri populare romanesti de Bela Bartok, intr-o interesanta transcriptie pentru mandolina si orchestra. Auditia albumului este completata de un interviu cu protagonistul.

Campania „Voteaza discul de muzica clasica al anului 2014” a fost initiata de Cristina Comandasu – redactor sef Radio Romania Muzical.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top