Now Reading
O de la Orgasm. Ghid pentru bărbați în folosirea vibratorului

O de la Orgasm. Ghid pentru bărbați în folosirea vibratorului

Revista Psychologies

Ce poate fi mai drăguț de ziua soției sau prietenei decât un buchet de trandafiri? Sau de crini? Sau un vibrator? Poate unul dublu.

Citește și:

O de la Orgasm. Femeile pot avea orgasm …nefăcând nimic. Nu e grozav?!

O de la Orgasm. De ce evită bărbații cunnilingus și de ce le place femeilor

Să nu fim ipocriți, dacă tot ne masturbăm, de ce să nu recunoaștem că o facem cu ajutorul unor instrumente care mai de care. De la mânușa de menaj la mingea câinelui, sexologii se distrează povestind ce mai găsesc românii prin bucătărie pentru distracție. Până la urmă, e dovadă de imaginație.

Abundența de sex shops în București și în orașele mari arată că românii devin tot mai deschiși experiențelor și micilor bucurii ale vieții. Și de ce nu ar face-o? Femeile care folosesc un vibrator în mod regulat spun că au un libido mai accentuat, că se excită mai repede, că se lubrifiază mai ușor și că, în general, au o satisfacție erotică mai mare.

Deci jucăria favorite a actriței Eva Longoria (care dăruia tuturor prietenelor, de ziua lor, așa ceva) ar trebui să se bucure de mai mult respect.

Și ce să mai zicem de distinșii parteneri?! Toți spun că, dacă include un amic de plastic în partida de sex, rezultatul este că au erecții mai solide, libido crescut, orgasme mai intense și în general, satisfacție sexuală mai mare.

Cei care se pricep, spun că cel mai bine e să stimulezi clitorisul femeii în timp ce o penetrezi și să o duci astfel pe culmile Moldoveanu.

 

Vibratorul crește satisfacția sexuală a bărbatului

Unii cred că vibratoul e un fel de al treilea penis introdus în ecuație. „Nu vreau să mă înlocuiască un penis artificial“, spune R., supărat. Dar un vibrator, nu te înlocuiește, amice. Dimpotrivă, îți mărește impactul, îl ridică la pătrat sau la cub. Vibratorul nu sărută, nu drăgălește, nu îi spune femeii că o iubește.

Daaaaar:

Vibratorul poate să crească excitația feminine și excitația e contagioasă. Când o vezi așa de dornică nu-ți vine și ție să sari pe ea? Bărbații care le văd pe femei provocându-și plăcere singure sunt și ei excitați.

Un vibrator mic și cuminte și cu bateriile încărcate îți poate reduce stresul legat de erecție, amice. Dacă ție nu ți se întâmplă repede, el te salvează și maschează aparențele.

Stresul unei erecții care întârzie omoară și mai mult posibilitatea să se ridice din somn cel mic de sub burtă. Cu cât mai mult stress, cu atât mai mică probabilitatea. Împrietenește-te cu vibratorul, el nu te lasă la greu. Și tu te vei relaxa și vine și ea, erecția.

 

Cum să folosești jucăria cu ea

 

Păi poți începe cu un masaj pe întreg corpul cu jucăria pricinoasă. Știati că prin perioada Primului Război Mondial se numeau unelte de masaj?

Da, da, vibratoarele sunt de când lumea, dar din când în când oamenii le dau nume șugubețe. Masajul relaxant cu amicul de la sex shop nu poate decât să deschidă apetitul pentru conversații filozofice și alte combinații posibile.

 

Prin zona de sud

De obicei femeile se joacă cu vibratotrul în zona genital. Vulvă, clitoris, anus. Dar atenție, dacă faci asta, ai grijă ca partenera să fie sufficient de lubrifiată (niște lubrifiant de la farmacie sau și mai bine, saliva aplicată oral sau cum îți vine la îndemână, fac minuni).  Absența lubrifierii produce discomfort. Nu vrei să îi tai cheful doamnei, nu-i așa?

 

Cere-i sfatul femeii tale

Există pe piață multe variante de jucării, de la cele cu pluș la cele care seamană mai mult cu instrumentele medievale de tortură. E bine să îi ceri ei sfatul în alegerea unui cadou emoționant de ziua ei.

Crede o femeie când îți spune că știe ce vrea, ce senzații prefer și ce o face să fugă de tine. „Iubito, spune-mi dacă îți place modelul acesta cu striații și cum ai vrea să-l folosesc pe delicatele tale zone femeiești…“

Dacă nu aveți experiență cu așa ceva, nu sări către ea cu arma în mână așa cum ai văzut pe youporn că fac actorii aceia musculoși cu blondele care par să aibă orgasm în primele 30 de secunde ale întâlnirii, orgasm care durează vreo 5 minute (crede-ne pe cuvânt că nu durează atâta și suntem femei cu ceva experiență de viață cele care scriem aci).

Las-o pe madam să-l folosească și vezi ce face, apoi imită cuminte gesturile. E foarte sexy pentru o femeie să știe că partenerul ei nu are altceva în cap decât să îi facă plăcere.

Plus că cel mic, vibratorul, e și prilej de fantezii și conversații fierbinți la telefon, de ce nu. Dacă nu-și găsește loc între voi în pat, tot face ceva: vă aprinde imaginația.

Foto: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top