Now Reading
Daca noi nu avem grija de noi, atunci cine?

Daca noi nu avem grija de noi, atunci cine?

Revista Psychologies

Cred ca orice femeie stie cat pretuieste corpul ei. Nu sunt de parere ca frumusetea interioara este totul, iar cea mai buna dovada o dau femeile in varsta care stiu ca nu mai sunt la fel ca acum 30-40 de ani, dar continua sa se ingrijeasca, ba chiar cu o tenacitate din ce in ce mai mare.

Personal, am 30 de ani si cred ca este varsta cand oricare dintre reprezentantele sexului frumos isi incarca bateriile pentru mai tarziu.

Daca in facultate prapadeam noptile invatand sau la un chef nebun, cand ne-am luat serviciu ni-l prapadim pe proiecte care nu sufera amanare de deadline, apoi facem nopti albe cu randul (mai e si sotul in poveste) ca sa ne crestem copilul/copiii si tot asa.

Ei, primele semne apar in jurul ingratei varste de 30 de ani cand pare ca femeia trece de ecuadorul vietii ei, lasand in urma adolescenta tarzie, mofturile si se dedica mai mult acelei minunate emisfere a coacerii ei sufletesti si trupesti.

Admir femeile de 30 ani care arata perfect varsta lor, fiind deopotriva mature si frumoase in acel fel pe care doar varsta adulta ti-l poate da. Si le admir si mai mult pe cele care vor sa ramana aici. Cum? Ingrijindu-se. Eu, personal, am un stil al meu.

Cred ca cel mai importat este somnul. De vreo 2 ani de zile dorm cel putin 7 ore pe noapte. Ma simt mai odihnita si zilele mele incep mult mai bine. In plus, cremele pe care le folosesc seara au timp sa isi faca efectul.

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top