Now Reading
Dragostea invinge orice obstacol

Dragostea invinge orice obstacol

Revista Psychologies

Ma numesc Zoica si am 25 de ani. Am vrut sa scriu povestea mea pt a demonstra tuturor ca dragostea invinge in orice situatie chiar daca toti sunt impotriva. Lam cunoscut pe sotul meu acum 9 ani eu aveam 15 iar el 21 de ani. Desi locuiam la 3 case departare nu avusesem ochi unul pt celalalt pana intr-o seara la discoteca. A venit la mine si ma invitat la dans, eu am acceptat si bineinteles ca tot dansul am simtit numai fiori.

A vrut sa ma conduca acasa si eu nu lam lasat. A doua zi ne-am intalnit iarasi am vb putin si tot asa vreo 2 luni pana intr-o seara cand ne-a vazut un vecin si a aflat bunica mea care bineinteles ca nu a fost de acord cu aceasta relatie(mentionez ca eram in grija bunicilor pt ca mama mea murise pe cand eu aveam 8 luni iar tatal se recasatorise)si pt ca aveam doar 15 ani dar si pt ca el nu avea o situatie materiala buna fata de mine. Mi-a interzis sa mai merg la discoteca si mai ales sa ma vad cu el vreo 3 luni.

Dupa acest timp intr-o seara a fost de acord sa ma lase sa ies si bineinteles ca dupa vreo 2 ore a aparut si el in discoteca. Cum ma vazut mi-a facut semn sa ies afara, am vb ff mult si intr-un final ma intrebat daca vreau sa merg la el acasa sa fiu sotia lui. Bineinteles ca am acceptat eram cea mai fericita nu imi venea sa cred. A doua zi bineinteles ca au venit ai mei dupa mine dar eu nu am vrut sa merg sa il parasesc iar intr-un final ei au vrut sa mergem la politie sa dau o declaratie pt ca altfel il bagau la corupere de minori. Am acceptat bineinteles am plecat la sectie cu el, tatal meu si organul de politie.

Cand ne-am intors de acolo tatal meu m-a oprit acasa sub pretextul sa imi iau actele. Bineinteles ca pe el l-a dat la o parte iar pe mine m-au bagat in curte si m-au batut si el si bunicul meu. Dupa o bataie serioasa m-a scapat bunica mea si m-a bagat in casa. Eu am prins momentul si am fugit in strada unde ma ast iubirea mea si impreuna am fugit inapoi la el acasa unde am si ramas. Dupa un an a venit pe lume primul meu copil un baietel superb. Am fost cei mai fericiti parinti.

Dupa 5 ani am facut o nunta superba si eram cei mai fericiti in fata altarului.ne-am apucat si de constructia casei noastre.totul incepea sa fie asa cum trebuia pt o familie inplinita. Cand baiatul cel mare avea 6 ani am decis sa mai avem un copil care bineinteles a fost tot un baiat superb cu parul rosu.atunci mam simtit cu adevarat implinita si cea mai fericita femeie. Bineinteles ca ai mei nu au mai vrut sa pastram niciun fel de relatie iar copii mei nu ii cunosc de bunici decat pe socrii mei si asta ma doare cel mai mult dar asta este ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi. Asa ca daca iubiti faceti-o pana la capat cu orice risc pt ca merita.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top