Now Reading
Iubesc si totodata nu iubesc….

Iubesc si totodata nu iubesc….

Revista Psychologies

Hmm… nici nu prea stiu bine cum sa incep atata tristete am in suflet, eu am 20 de ani in prezent si locuiesc cu pretenul meu de 24 de ani si cu parintii sai. Suntem impreuna de 4 ani dar sunt tare nehotarata in tot ceea ce priveste relatia noastra, adica nu stiu daca il iubec sau nu, nu stiu daca sa il las sau nu, nu stiu daca vreau sa ma casatorec cu el sau nu… Intrebari pentru care nu gasesc nici un raspuns, parintii nostri se intreaba cand facem nunta, cand una alta…., eu nimik.

Problema este ca eu am iubit (prima iubire) foarte mult, exagerat de mult o persoana de cand am fost un copil, vacantele mi le petreceam la tara alaturi de bunicii mei si acolo am copilarit cu mai multi copii din satul respectiv, acolo m-am indragostit prima data de la o varsta frageda, pe cand eu nici nu stiam ce inseamna iubirea, dar a venit timpul acum 4 ani si ceva ca noi sa incetam sa ne mai vedem, el parasind tara, a plecat in Spania…. eu am ramas ba la bunici, ba la matusi, pentru ca pariti mei sunt divortati si totodata si plecati din tara in Italia.

Singura persoana mai aproape de sufletul meu de cand am avut probleme familiare a fost el. Odata ce a plecat si el am ramas pustie… Asa m-am simtit si asa ma simt si acum cu toate ca sunt inconjurata de iubire din partea actualului meu iubit si a paritilor lui, dar ceva nu ma face sa ma simt in largul meu, o durere mare in suflet, si nu stiu ce…..

In clasa a 11 l-am cunoscut pe iubitul meu, el a fost ca un fel de refugiu pentru mine, am simtit ca il iubesc enorm incat m-am transferat la Satu-Mare sa-mi termin liceul stand la un internat, probleme am mai avut pt ca este un pic gelos, mai incapatanat, dar si telefoane am mai primit de la fostul iubit plecat in Spania, dupa ce am terminat liceul, acum sunt la facultatea de drept, m-am mutat la el, totul este bine, aproape perfect, dar ceva este cu mine, bine ceva asa tristete si plangeam singura tot timpul a mai fost, dar acum nu mai pot, il resping in timp ce facem dragoste, caut pretexte, dupa aia il doresc, asa tot felul de reacti….

El stie de sentimentele mele stie ca nu-l iubesc 100% si nu intelege de ce nu reusesc…. Eu risc sa-l pierd dar totodata m-as desparti de el…. nu stiu ce sa fac, nu stiu ce simt pentru el… nu stiu daca l-am uitat pe fostul iubit sau daca…. va rog ajutati-ma,…. Nu am spus la nimeni niciodata ce am pe suflet nici macar mamei mele, nu mai stiu ce sa fac, baiatu asta m-a ajutat foarte mult, ma iubeste, parinti lui ma iubec foarte mult mi-ar da tot ce ii mai bun in lume, daca as pleca l-as distruge, mi-as bate joc de bunatatea lui, da nici nu vreau sa plec dar totodata as pleca….

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top