Now Reading
Mi-e frica sa il pierd

Mi-e frica sa il pierd

Revista Psychologies

Sunt casatorita de 5 ani si am doi baetei superbi Nicolae (3 ani) si Alexandru (3 luni). In acesti 5 ani am trait si bine si greu, impreuna am trecut peste tot, dar de curand a aparut o a treia persoana care mi-a dat viata peste cap… De 2 ani muncim impreuna peste hotare, dar din motiv ca a aparut bebele mic a trebuit sa raman acasa, si in aceasta perioada am aflat ca a fost cu altcineva. Desi mi-a jurat ca a fost o singura data si nu se va mai repeta, eu nu pot sa uit si sa traiesc fara frica repetitiei. Acum am venit cu copiii la el, dar nu incetez sa caut informatii despre ea, despre tot ce ar putea sa ma faca sa o gasesc si vad cum singura il indepartez de mine amintind de ea. Dar nu stiu cum sa procedez… Ajutati-ma va rog sa uit sau sa gasesc motive pentru a uita de tot. Sa imi recapat increderea in mine si-n tot ce a fost frumos pana in ziua in care ne-a indepartat…

View Comment (1)
  • Buna. Daca te-ai decis sa scri aici inseamna ca esti o cititoare a acestui site. Nu stiu daca ai citit confesiunile anterioare dar o doamna chiar scria despre ceea ce se numeste gelozie. Si ea la randul ei a trait multa vreme in banuieli si s-a torturat practic singura. Pana intr-o zi cand a spus: ce va fi, va fi.
    Nu poti sa traiesti mereu cu frica in san, te autodistrugi si risti sa iti pierzi sotul. Stiu ca e greu sa treci peste infidelitate dar tu nu faci altceva decat sa iti faci rau singura. Tu ai decis sa iti ierti sotul, iar asta inseamna ca trebuie sa o si arati.
    Iti doresc multa liniste sufleteasca si sper sa iti dai seama cat de periculoasa e gelozia…inainte sa fie prea tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top