Now Reading
Nu cred ca exista beneficii

Nu cred ca exista beneficii

Revista Psychologies

Crizele, ca si razboiale, sunt poate mototrul progresului. Progres in viata profesionala sau in viata personala. Eu personal nu stiu daca vreodata crizele din viata mea mi-au adus vreun beneficiu, cat de mic. N-am progresat cu nimic, nu stiu daca am invatat ceva din ele, pot spune doar ca m-au saracit spiritual si material si m-au secatuit de energie.

Ca sa incep cu actuala si mult vehiculata criza financiara, stiu doar ca mi-am pierdut locul de munca si 8 luni de zile am trecut printr-o perioada foarte dificila. Toate acestea fiind coroborate cu o mare depresie in urma unui esec sentimental de proportii. Psihicul meu era la pamant, am luat in calcul si varianta sinuciderii, nu credeam ca imi voi mai reveni vreodata.

De fapt, nici acum nu cred ca mi-am revenit in totalitate dupa acea mizerie sentimentala prin care am trecut. Nu toate ranile se vindeca o data cu trecerea timpului. In concluzie, in cazul meu, crizele nu mi-au adus beneficii. Cred ca toata treaba asta, cu a vedea partea plina paharului chiar si in mijlocul unei crize, este doar un cliseu preluat din filmele americane. Not everybody can be a winner.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top