Now Reading
O vreau pe Diana inapoi

O vreau pe Diana inapoi

Revista Psychologies

Buna! Numele meu este Claudia. Am 28 de ani si foarte multe femei si-ar dori sa aiba viata pe care o am: am un sot minunat si o slujba la care am visat de mica. Dar as da bucuroasa prezentul meu pe un trecut mai bun…

M-am nascut intr-un satuc din Republica Moldova. Am ramas de mica fara mama (a murit in urma unui avort facut ilegal…), iar viata cu tatal meu nu a fost deloc usoara. Am invatat cat de bine am putut ca sa scap din acea lume si dupa ce am terminat liceul la Iasi am vrut sa plec cat mai departe.

Am ajuns in Bucuresti acum 9 ani si am intrat la o facultate din cadrul Universitatii, pe un loc special pentru studentii din Republica Moldova. A fost foarte greu, stateam atat de rau cu banii, incat a fost nevoie sa muncesc inca din primele luni ale facultatii. Am luat-o de jos, as putea zice.

Parea ca va fi mai bine dupa ce l-am intalnit pe Stefan, actualul meu sot. Dar abia incepea greul… Am avut o relatie frumoasa, el era cu trei ani mai mare si avea deja o slujba. Ca student la Politehnica ii era totusi destul de greu sa se descurce, asa ca a renuntat relativ repede la acea slujba.

Ne intelegeam foarte bine si timp de o jumatate de an credeam ca a rasarit soarele in viata mea. Pe 2 februarie, de ziua lui, i-am oferit cel mai frumos cadou de care credeam atunci ca sunt capabila: prima noapte de iubire.

Nu a fost cea mai buna, dar au compensat-o viitoarele. Nu imi dau seama cum s-a intamplat, dar am ramas insarcinata. Am crezut ca nici moartea nu poate fi mai rea. Stefan a fost la fel de bulversat ca si mine, dar a zis de la inceput ca cea mai buna solutie ar fi avortul.

Ai lui nu ar fi permis sa se casatoreasca la o asa varsta si, in plus, tatal lui suferea de cancer. Am acceptat. Am mers la medic cu o prietena din copilarie, casatorita la Cluj, dar care a venit cand i-am spus prin ce trec.

Doar pe ea o aveam, de tata nu mai stiam nimic si nici nu vroiam sa mai stiu (am doar amintiri urate legate de el). Eram distrusa, simteam ca orice as face va fi rau. M-am gandit la mama si mi s-a facut frica.

Am renuntat sa fac acel avort, dar lui Stefan i-am spus ca l-am facut. Ma simteam foarte rau, stiind ca il mint si simteam ca il urasc pentru ceea ce imi sugerase sa fac.

Relatia mergea tot mai prost. Am preferat sa ne despartim, invocand ca motiv nevoia unei pauze in care urma sa plec la Cluj, la Simona. Ne-am despartit in mai. Dupa sesiunea care nu stiu cum a trecut, eram mai slaba decat in clasa a 8-a.

Pages: 1 2
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top