Now Reading
Partenerul meu nu face nimic in casa

Partenerul meu nu face nimic in casa

Revista Psychologies

Stau impreuna cu logodnicul meu de 2 ani. Ne intelegem bine, doar ca de la o vreme a aparut o problema. El nu mai face nimic in casa.

Daca inainte faceam piata impreuna, gateam aproape cu randul si aveam o sambata de curatenie, de cateva luni el nu mai pofteste sa faca nimic din toate acestea. Totul a pornit de la un accident in care si-a rupt piciorul.

Dar a scapat de statul la pat de vreo 3 luni. Totusi, nu catadicseste sa mute nimic prin casa, ba chiar s-a obisnuit sa i se faca servicii.

“Adu-mi, te rog, un pahar cu apa; da-mi si mie telecomanda; poti sa mergi tu azi la piata, nu ma simt prea bine”.

Ce e drept, nu imi este greu sa il rasfat, dar una este sa simt nevoia sa il oblojesc si alta este sa imi ceara serviciu dupa serviciu. Ma simt ca o mamica si nu vreau langa mine un baietel mofturos.

Nu mai zic ca s-a obisnuit sa fie invitat la masa, iar micul dejun la pat este doar o amintire frumoasa pentru mine. Am incecat sa discutam acest aspect, a zis ca mi se pare, este doar obosit din cauza serviciului si chiar s-a suparat putin.

Si eu am serviciu si nu mi se pare corect sa il prelungesc si acasa. Dupa ce ne-am imbufnat putin, m-a impacat cu o masa buna, pregatita pe neasteptate si am avut o seara minunata. Dar peste cateva zile iar ma trezesc cu frigideul gol si cu pretentiile lui.

Nu imi place deloc ce se intampla, nu vreau sa cred ca a ascuns in tot acest timp un model traditionalist si ca imi voi petrece restul zilelor spaland prin casa si gatind pentru o familie intreaga.

Eu vreau un partener si asta am avut pana acum. In plus, s-a obisnuit sa nu mai reactioneze la atentionarile mele. Iar cand ii zic simplu ca poate sa isi caute portofelul prin casa si singur se supara si pleaca trantind usa.

Nu imi dau seama daca boala i-a adus o regresie la stadiul infantil, caci mama sa l-a cocolosit pana acum vreo 2 ani, facandu-i pe plac in orice.

Nu as suporta ideea sa fiu inlocuita cu imaginea ei si nu o voi suporta. Il iubesc pe acest om si il vreau inapoi, insa el nu intelege. Reactioneaza ca un copil la discutiile noastre si nu rezolvam nimic. Ce l-a apucat?.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top