Now Reading
Prietenul meu e gelos!

Prietenul meu e gelos!

Revista Psychologies

Povestea mea incepe pe cand aveam 16 ani. Multi ar spune ca am fost si sunt doar un copil poate asa este, in fine. Prietenul meu este din acelasi cartier cu mine eu il placeam de mult dar abia acum am ajuns sa fim impreuna.

Inca din primele zile a inceput sa puna conditii nu m-a deranjat. Tinand cont ca e mai mare ca mine cu 3 ani am crezut ca asa era mai bine deoarece pana atunci eram un pic mai aiurita cum sunt toate fetele. El a inceput sa imi puna interdictii la imbracaminte la machiaj la iesit in oras si la prieteni. Eu le-am acceptat fara sa scot o vorba deoarece il iubeam.

Bun, dupa ce trece o luna sau un pic mai mult a inceput sa faca prima criza de gelozie a poi a urmat alta si alta eu plangeam si ii juram k nu e adevarat ceea ce spune. Dar nu e asta problema pe langa crizele de gelozie si accesele de furie pe care le avea in fiecare zi au mai urmat si batai pe care le-am primit fara motiv doar pe baza unor afirmatii pe care le facea el. Ma batea aproape in fiecare zi si ma jignea in moduri in care probabil nu va inchipuiti ca ar putea fi jignit o adolescenta la doar 17 ani. Le-am acceptat si pe astea dar eleva fiind impreuna cu cativa colegi si colege ieseam la sucuri eu nu puteam sa ii ascund nimic si ii spunem de fiecare data adevarul numai k pentru adevar eram batuta si jignita.

Am incercat sa ii explic dar a doua zi o lua de la capat. Pana cand intr-o zi din prostie si din nervi la-am inselat cu doi fosti prieteni printre care si unul din liceul meu. Dar cum l-am inselat… pur si simplu am iestit la un suc de doua sau de trei ori si m-am sarutat cu ei.

Doar ca intr-o seara pe cand eram cu colegii in oras prietenul meu m-a urmarit. Nu a facut scandal de fata cu ceilalti pentru ca probabil ii era frica dar… acasa a inceput sa faca scandal dar nu m-a batatut, era aproape de Craciun si i-am spus si de cei doi si i-am dat si motivul pentru care l-am facut.

Bineinteles ca nu avrut sa creada k el este un monstru si ma omorat incetul cu incetul… dar a promis ca nu va mai face asa si ca nu va mai fi gelos. Dar bineinteles nu a fost asa… si dupa aia a urmat 2 ani de chin plini de gelozie dusa la extrem si de jigniri monstruoase. Am ajuns acum in clasa a 13-a si trebuit sa dau bacalaureatul si l-am rugat sa o lase mai moale cu gelozia si cu jignirea pt k am de invatat parea ca a inteles dar defapt el juca un rol pe care nici el nu stia ca il joaca.

Nu a fost sa fie asa adica sa se tina de promisiune si ma tot banuia si ma controla in geanta si in buzunare peste tot ajungea sa inventeze asa numitele „fantezii” doar ca sa se certe cu mine.

Dar intr-o seara mi-am luat inima in dinti dupa ce bausem vreo 2-3 zile in continuu si i-am spus k nu mai vreau sa fiu impreuna cu el si i-am dat si motivul: GELOZIA. El ea inceput sa faca istericale k nu a facut el asta ca nu a spus el asta si era constient urma sa il las. S-a rugat de mine sa nu o fac pentru ca el ma iubeste si una si alta. Prima data am fost de neclintit dar apoi m-am lasat moale si am spus sa mai incercam o data doar ca eu sa stau la mine si el la dansul acasa pentru ca aproape 1 an jumatate locuiam la dansul, prima data nu a accepta dar in final a fost de acord.

Fericirea nu a durat mai mult de 4 zile caci dupa a 4 a zi a inceput din nou cu gelozia si a spus k eu nu pot face copii dar a spus-o asa cu nu stiu cum sa ma exprim… oricum a durut. Dar l-am iertat. Acum nu stiu ce sa fac: sa las 3 ani jumatate in urama si sa merg inainte sau sa iert la nesfarsit? Pentru ca nu pot face asta la nesfarsit. El ma gelozeste eu il insel. VA ROG MULT AJUTATI-MA PENTRI CA NU AM DECAT 20 DE ANI SI NU STIU CE SA FAC

View Comment (1)
  • Eu cred ca trebuie sa-l lasi si sa nu suferi dupa cineva care nu te merita. Cauta-ti altul care sa te iubeasca si sa te pretuiasca asa cum meriti. Si eu m-am despartit de prietenul meu pentru ca este prea gelos, nu ma lasa sa vorbesc cu alti baieti, sa ies cu prieteni, nimic nu aveam voie sa fac. Asa ca si tu ar trebui sa faci la fel, lasa-l ca nu te merita. Esti tanara, ai o viata inainte si intr-o buna zi o sa regrete pentru ce ti-a facut. Iti urez mult succes in continuare si fi fericita pentru ca meriti asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top