Now Reading
Un nou subiect dezbătut în cadrul Conferințelor WEBDIDACTICA Educațional

Un nou subiect dezbătut în cadrul Conferințelor WEBDIDACTICA Educațional

Revista Psychologies
un-nou-subiect-dezbătut-în-cadrul-conferințelor-webdidactice-educațional

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României continuă seria Conferințelor WEBDIDACTICA Educațional cu un nou eveniment dedicat sprijinirii profesorilor, specialiștilor din educație, dar și părinților, în procesul educațional al copiilor și tinerilor.

Conferința va avea loc miercuri 28 septembrie, începând cu ora 17:00. Evenimentul va avea loc ONLINE, pe platforma de conferințe ZOOM.

Tema conferinței este: „Rolul activităților extracurriculare în educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor”

Conferința este organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Revista PSYCHOLOGIES România.

Participarea este GRATUITĂ! Cei care participă live la conferință, vor primi adeverință de participare.

Înscrierile la conferință se realizează prin completarea unui formular, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

„În cadrul conferinței vom prezenta, împreună cu psihologi, profesori și specialiști în educație, rolul și locul activităţilor extracurriculare în educaţia copiilor, precum și cele mai importante beneficii pe care le aduc acestea în dezvoltarea armonioasă a copiilor”, a declarat Florentina Negrescu, unul dintre speakerii conferinței, profesor la Școala FDVDR, psiholog, consilier psihologic și psihoterapeut format în psihoterapie integrativă și psihoterapie experiențială, practitioner în NLP, formator și trainer. Este membră a Colegiului Psihologilor din România, a Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, a Societății de Psihoterapie Experiențială din România și a Federației Române de Psihoterapie.

„Activitățile extracurriculare au un rol important în formarea personalității copiilor. Educația prin activități extracurriculare urmărește identificarea și valorificarea aptitudinilor și a resurselor copilului, precum și stimularea comportamentului creativ, în diverse domenii”, a declarat Sabina Grosoşiu, speaker la conferință, profesor la Școala FDVDR, psiholog clinician autonom, psihoterapie raţional-emotivă şi comportamentală, MA Tehnici psihologice de Controlul comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului uman, Trainer acreditat CNFPA.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top