Now Reading
3 motive care te împiedică să-ți crești abundența

3 motive care te împiedică să-ți crești abundența

florentina-gionea
3-motive-care-te-împiedică-să-ți-crești-abundența

Practica spirituală este una dintre cele mai eficiente metode de a-ți crește nivelul de abundență. Ca suflet ce experimentezi viața pe pământ, vrei să ai abundență și împlinire în fiecare domeniu al vieții. Iar pentru a ajunge să le obții, îți recomand 3 practici spirituale care ajută în manifestare:

Concretizarea a ceea ce înseamnă pentru tine abundența. Foarte multe persoane meditează pentru a obține mai multă abundență, fără a spune concret ce doresc. Și pentru că dorința este generală și rezultatul este general. Și după ani întregi de meditație și rezultate mici sau deloc, oamenii încep să își piardă credința, când de fapt ceea ce nu funcționa era sistemul.

Așa că atunci când meditezi pentru abundență scrie în detaliu ce anume dorești și meditează pe tema respectivă. De exemplu, nu poți face meditație pentru abundență și să ceri o relație împlinită de cuplu. Meditația trebuie să fie făcută direct pentru atragerea relației de cuplu. Atât timp cât nu definești clar și palpabil ceea ce dorești, divinitatea îți transmite vag, la fel cum ai cerut.

Practic: scrie în detaliu cum arată abundența pe fiecare domeniu al vieții tale: relații, financiar, sănătate, bani, carieră și cere specific în meditație ce dorești. Îți garantez că va funcționa.

Setează intențiile clare. Confuzia în cerințe nu aduce rezultate, pentru că energia nu curge în direcția continuă. De curând am lucrat cu o clientă care voia să vină în retreat-ul de materializare și mi-a spus așa: „Florentina, când o să am 1300 de euro în mână, vin. Mi-am scris intențiile și vreau să am 2 000 de euro.” Răspunsul meu a venit să o ajute să se clarifice: „Câți bani îți dorești? 1300 sau 2000 de euro? Nu ai cum să manifești nicio sumă dacă rămâi cu intenția setată pe două obiective simultan. Universul nu va ști pe care dintre cele două sume să le materializeze prima și astfel vei considera că nu ai rezultate.” Ea a înțeles mesajul meu și și-a setat intenția clară pe 2 000 euro. A reușit să îi manifeste apoi, mai repede și mai ușor că de obicei.

Practic: Alege aria vieții pe care vrei să crești abundența, intră în meditație şi conectează-te la sufletul tău, apoi întreabă: Care este cea mai bună opțiune pentru mine să obțin ….? Bani, partener, vacanță, sănătate etc.

Nu te opri dacă nu ai obținut imediat ceea ce ai cerut. Multe persoane care practică materializarea se opresc după un curs de 21 de zile sau fac un ritual de lună plină din când în când, și speră la miracole. Materializarea este un proces continuu și ține de mai multe aspecte: alinierea sincronicităților, procesul intern de transformare, procesul extern de transformare și momentul potrivit.

Practic: Fă o retrospectivă și vezi care este nivelul de continuitate al dorințelor tale. Vei observa o discontinuitate. Dacă, totuși există continuitate, pune întrebarea: Ce trebuia să se transforme în acest proces și nu s-a transformat? Cine sau ce mă poate ajuta în transformare?

Pe măsură ce vei înțelege unde se opresc procesele de materializare, vei ști ce să modifici, în așa fel încât să obții rezultatele pe care ți le dorești.

Sfatul meu este să nu te descurajezi, pentru că aud constant: „am făcut ritualul de abundență, dar pentru mine nu a funcționat”. Viața ta este un proces continuu și vei putea obține tot ce dorești dacă știi să le aranjezi în ordinea divină potrivită ție. Rugăciunea și meditația sunt instrumente indispensabile în materializare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top