Now Reading
Remedii Florale Bach – nivelul 1

Remedii Florale Bach – nivelul 1

Revista Psychologies

Clinica Aquamarin va invita la Cursul “Remedii florale Bach”, nivelul 1. Participand la nivelul 1 aveti posibilitatea sa va formati o baza solida de cunostinte in domeniul terapiei Bach si sa intelegeti mai multe aspecte ale propriei personalitati.

Data: 16-17 mai 2009

Durata cursului: 2 zile intensiv (intre orele 09.30-17.30).

Lectorul cursului: Claudia Cabat, International Registered Practitioner, primul specialist roman acreditat de catre Dr. Edward Bach Foundation si autoarea cartii “Remedii florale. O medicina a sufletului”. Din ianuarie 2003 practician in terapia florala Bach, acreditat de catre fundatia “Dr. Edward Bach” din Marea Britanie, iar din februarie 2007, Bach Trainer. De 5 ani lucreaza in cadrul Clinicii Aquamarin, ca specialist in terapia florala Bach.

Certificare: acest curs face parte din Bach International Education Programme si este aprobat de catre Fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie. Prin intermediul NelsonBach a fost posibila organizarea primului nivel din acest curs, la aceleasi standarde, in 24 de tari din lume printre care si in Romania. Cursul se finalizeaza cu un certificat aprobat de catre Bach Centre care este acelasi oriunde in lume. In total sunt 3 nivele de pregatire.

Taxa de participare: 470 lei.

Loc de desfasurare: sediul clinicii Aquamarin, Bd. Decebal nr. 6, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba Iulia).

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile.

Detalii pe:
http://www.aquamarin.ro/stiri-si-noutati/CURS-REMEDII-FLORALE-BACH_15.html

Informatii:
[email protected]
Tel: 021 3265290, 0724 222 522, 0745 633 474.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top