Now Reading
Workshop pentru organizatii mai performante

Workshop pentru organizatii mai performante

Revista Psychologies

Atelierul se adreseaza atat consultantilor in coaching-ul de echipa, cat si formatorilor si managerilor.

Participantii isi vor insusi o serie de instrumente pratice necesare pentru a putea transforma cultura de management a unei echipe sau a unei organizatii.

Acestea vizeaza modificarea modului de organizare sedintelor, a ritmului, lungimii, locatiei, pregatirii si a facilitatilor acestora.

De asemenea, se urmareste focusarea pe decizii si pe consecintele pe care le genereaza in companie. Cel mai important obiectiv al seminarului “Delegated Processes” este cresterea eficientei si a rezultatelor pentru intregul sistem corporatist.

Metoda propusa de Alain Cardon este aplicata la nivel international de douazeci de ani si si-a dovedit pertinenta in multe medii organizationale. Aceasta este foarte practica.

Poate fi privita drept o abordare virala deoarece are calitatea de a schimba intreaga cultura corporatista si permite atingerea unor rezultate mai bune.

“Atelierul este gandit astfel incat participantii sa exerseze cu ajutorul instrumentelor dobandite si sa invete cum sa le aplice clientilor si companiilor. Seminarul nu se axeaza pe livrarea de concepte teoretice” spune Alain Cardon.

Workshop-ul “Delegarea de procese in coaching-ul de echipa” are loc pe 17 si 18 noiembrie la Hotel Marriott.

Alain Cardon MCC este Master Certified Coach din 2002. Este recunoscut in special pentru competentele sale in coachingul de echipe si cel organizational.

A publicat 15 carti. In prezent este coach, trainer si coach superviser pentru cursanti din Franta si Romania.

Din 2007 si-a lansat scoala de coaching si pe piata romaneasca. Alain a dezvoltat un stil personal, analitic si motivational, care ar putea fi definit drept un amestec de abordari sistemice, creative si revelatoare.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top