Now Reading
(P) Cum alegi corect mascara pentru genele tale

(P) Cum alegi corect mascara pentru genele tale

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a alege mascara pentru genele tale și pentru a crea un look surprinzător, iată câteva sfaturi utile.

Genele încadrează ochii și, în funcție de cât de bine sunt îngrijite, te pot ajuta să îți evidențiezi ochii. Din acest motiv, este foarte important să alegi un rimel potrivit pentru genele tale, astfel încât să le pui în evidență în mod natural.

Pe piață există o mare varietate de brand-uri (Dermacol, Golden Rose, Maybelline, Sleek etc.), de aceea alegerea unui rimel potrivit poate fi copleșitoare. Din acest motiv, de multe ori poți greși atunci când alegi produsul corect pentru tine.

Dar nu îți face griji, alegerea unui mascara este un proces simplu, urmează-ne sfatul pe care ți-l propunem în acest articol. Dacă ești pregătită să găsești produsul ideal, citește cu atenție cele ce urmează.

Gândește-te la efectul pe care vrei să-l obții

În funcție de forma ochilor tăi și a genelor tale, îți poți scoate în evidență privirea pentru a-i da profunzime. Pentru asta, trebuie să ții cont de efectul pe care dorești să ți-l ofere mascara.

Vorbim despre 3 tipuri de efecte pe care femeile le doresc în principal: curbat, definit și cu volum. Cu toate acestea, în funcție de caracteristicile genelor, unele pot fi mai utile decât altele în ceea ce privește evidențierea privirii.

Mai jos vei descoperi tipul ideal de efect în funcție de caracteristicile genelor:

Efect curbat: dacă ai gene foarte mici și dorești ca ochii să arate mai mari, mascara pentru gene curbate te va ajuta să-ți definești chiar și cele mai mici gene.

Efect definit: dacă ai gene lungi, cu volum și vrei doar să le definești, încearcă să separi fiecare geană, alegând un mascara cu perie de silicon.

Volum: dacă ai gene scurte și rare sau lungi, dar foarte subțiri, un mascara pentru volum va mări genele și va intensifica privirea.

Odată definit efectul dorit, este important să afli mai multe informații despre forma periei rimelului. Aceste informații te vor ajuta să vezi dacă mascara ales va reda efectul promis.

De exemplu, peria pentru efect curbat are o formă usor curbată, în timp ce peria de definire a genelor este una mică, cu perii foarte apropiați. Pe de altă parte, peria de volum are perii foarte deși.

Îndrăznește să folosești culori noi

Culoarea rimelului este foarte importantă, deoarece poate crea efecte diferite în funcție de tipul pielii și ochilor. Asta înseamnă că îți poți evidenția genele sau le poți face de neobservat.

Cum vrei să arate genele? Vrei o privire naturală sau, dimpotrivă, una foarte intensă? Culorile te vor ajuta să obții diferite efecte.

Există rimeluri de diferite culori. Cu toate acestea, cele mai utilizate sunt cele transparente, negre și maro.

Rimelul transparent te ajută să te bucuri de o privire naturală. Negrul mărește ochii și creează o privire foarte intensă. În cele din urmă, cel maro mărește ochii și creează o privire mai romantică.

Dacă te consideri o persoană mai îndrăzneață, poți încerca albastru, violet, roz, printre alte culori foarte amuzante.

Ține cont de tipul de piele: uscat, normal sau gras

Tipul tău de piele îți poate fi aliat sau inamic când alegi un rimel. Acest lucru se datorează faptului că unele rimeluri sunt impermeabile la apă și altele nu sunt.

În cazul tenului gras, rimelurile care nu sunt rezistente la apă se pot șterge cu ușurință. Pot provoca pete enervante de culoare pe genele inferioare. Prin urmare, este indicat să utilizezi rimel rezistent la apă.

Dacă tenul tău este normal sau uscat, este indicat să folosești un rimel care ți se potrivește. Nu uita că rimelurile rezistente la apă au o durabilitate mai mare, dar sunt și mai greu de îndepărtat.

Redvelvet.ro, magazinul unde poți găsi o gamă variată de rimeluri originale

Ținând cont de sfaturile oferite, îți recomandăm să intri pe Redvelvet.ro și să cauți produsul potrivit pentru tine. În magazinul deținut de compania Red Velvet vei găsi întotdeauna doar produse cosmetice originale a căror proveniență este certă.

Red Velvet este distribuitor autorizat pentru toate brand-urile pe care le comercializează. Această companie își propune să ofere clienților săi cea mai bună gamă de produse cosmetice originale (fond de ten, iluminator, glitter, palete make-up, ruj lichid etc.),  cele mai noi tendințe în domeniu la prețuri competitive.

Mai multe detalii pe RedVelvet.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top