Now Reading
Avon da unda verde la cumparaturi!

Avon da unda verde la cumparaturi!

Revista Psychologies

Geanta pentru cumparaturi Hello Green Tomorrow este fabricata din bumbac 100% ecologic. Pentru imprimeu s-a folosit vopsea prietenoasa cu mediul. Si pentru ca iubesti cumparaturile, dimensiunile gentii sunt generoase: 28 cm lungime si 38 cm latime.
Avon da unda verde la cumparaturi!

Cat de mult ti se potrivesc afirmatiile: iubesc verdele si iubesc cumparaturile?

Daca iti vin ca o manusa atunci Geanta pentru cumparaturi Hello Green Tomorrow este optiunea perfecta pentru tine.

De ce s-a creat aceasta geanta?

Avon este o companie responsabila social si se implica activ in lupta impotriva incalzirii globale si in salvarea padurilor tropicale. Taierea ilegala, poluarea si interventia umana au distrus padurea iar rezultatele sunt devastatoare si ne afecteaza pe toti. Defrisarea padurilor si arderea lor reprezinta a doua sursa ce grabeste schimbarea climatului. Aceste paduri pot fi considerate “plamanii planetei” ele contribuind la eliminarea poluarii din atmosfera.

In 2011 Avon a semnat la nivel global Palm Oil Promise fiind prima mare companie din industria de cosmetice care se angajeaza sa returneze prin achizitionarea de certificate Green Palm 100% cantitatea de ulei de palmier utilizata.

Cum poti face ca ziua de maine sa fie mai verde?

Geanta Hello Green Tomorrow este un produs de sustinere a campaniei Hello Green Tomorrow initiate de Avon la nivel global din 2008. Profitul obtinut in urma vanzarii ei este directionat in proportie de 100% catre Fondul Global Avon Hello Green Tomorrow, destinat plantarii de copaci in zonele critice din America de Sud si Indonezia.

Pana in 2011 cu ajutorul fondurilor stranse la nivel global sunt plantati 2 milioane de copaci si sunt refacute 2,5 hectare de padure.

Despre Hello Green Tomorrow in Romania

•In 2008 erau consumate pentru printarea facturilor 8,5 tone de hartie in fiecare campanie.
•In 2008 Avon devine partener Copacul de Hartie.
•In 2009 Avon devine un business 100% online. Sunt redesenate procesele interne si sunt initiate proiecte de educare si implicare a angajatilor si Reprezentantilor Avon in promovarea unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator. 204 copaci sunt salvati de la taiere la fiecare 3 saptamani.
•In 2009 este lansat proiectul intern Green Week. Timp de o saptamana cei peste 350 de angajati sunt implicati in activitati care aduc beneficii reale mediului inconjurator .
•In 2010 se lanseaza proiectul adresat Reprezentantilor Avon Iubeste verdele! Recicleaza Brosura!
•In 2011 apare pentru prima data in Brosura Geanta pentru cumparaturi Hello Green Tomorrow.
•In 2011 Avon semneaza la nivel global Palm Oil Promise.

Prin actiunile noastre putem contribui la o planeta mai curata si un viitor mai bun.

Geanta pentru cumparaturi Hello Green Tomorrow va fi disponibila din luna Iulie, la pretul de 19,99 lei si poate fi comandata exclusiv prin intermediul reprezentantilor Avon.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top