Now Reading
Buze de top pentru o viata

Buze de top pentru o viata

Revista Psychologies

Daca in vremea Renasterii se „purtau” buzele subtiri, daca in perioada interbelica frumusetea echivala cu”inimioare rujate”, azi cele mai multe femei invidiaza gura plina si sensuala „gen Angelina Jolie”.

Daca te-ai hotarat sa-ti schimbi look-ul – nimic mai simplu, mai nedureros si, mai ales, cu rezultat permanent- poti alege Clinica LUXURY AESTHETICS din Bucuresti, str Hatmanul Arbore nr 12, sector 1 (zona Dorobanti) si din Constanta str Soveja nr 55A, bl 59A.

Specialistii de la Luxury Aesthetics au introdus pentru prima oara la noi in tara metoda maririi buzelor cu ulei medical de silicon prin tehnica micropicaturii.

Avand o mare experienta in domeniu, medicii din clinica Luxury Aesthetics reusesc, prin aceasta metoda (ce nu necesita anestezie) sa remodeleze buzele prin stimularea procedurii de colagen propriu.

In scurt timp vei avea astfel buze marite, moi si catifelate, cu aspect foarte natural ce se vor imbina armonios chipului tau. Foarte improtant de stiut, transformarea este permanenta.

Mai multe informatii gasesti pe site-urile www.clinica-luxury.ro sau www.modelarebuze.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top