Now Reading
Christmas at The Grand Chocolate Factory

Christmas at The Grand Chocolate Factory

Revista Psychologies

Ciocolata fina, jucarii fistichii, flori cu dichis, un castel impresionant din turta dulce, inalt de 2,5 metri, si vestitul vin fiert cu mirodenii (glühwein) aduc magia sarbatorilor in Bucuresti, intr-unul dintre cele mai rafinate targuri de Craciun: Christmas at The Grand Chocolate Factory.

Construit intr-un decor spectaculos, care reprezinta o transpunere in atmosfera de Craciun a celebrului film “Charlie si fabrica de ciocolata”, Christmas at The Grand Chocolate Factory se desfasoara in incinta The Grand Avenue (bulevardul brandurilor de lux din Bucuresti) si JW Marriott (gradina, lobby) in perioada 28 noiembrie – 21 decembrie, intre orele 14.00-21.00 (luni-vineri) si 11.00-21.00 (sambata si duminica).

Pornind de la ideea ca, de Craciun, ciocolata este unul dintre lucrurile nelipsite de sub brad sau de pe masa cu gustari, Christmas at The Grand Chocolate Factory ii poarta atat pe cei mici, cat si pe cei mari printr-un periplu al gustului.

Calatoria gastronomica este insotita de spectacolul vizual in care povestile copilariei prind forma intr-un mod inedit si, in acelasi timp, familiar, prin decoruri pop-up versatile si de impact, instalate printre casutele expozantilor.

Vizitatorii vor putea alege cadourile perfecte dintr-o multitudine de optiuni – obiecte artizanale, globuri pictate manual, obiecte de arta, jucarii –, dar si gustari dintre cele mai variate: gofre in sos de ciocolata, figurine din turta dulce, panettone, briose cu ciocolata, gemuri si siropuri, prajituri cu fulgi de ciocolata.

Impatimitii targurilor de Craciun renumite in intreaga lume vor gasi si delicatesele traditionale de iarna, precum vinul fiert cu mirodenii sau carnatii prajiti.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top