Now Reading
P. Cum ne ajuta suplimentele sa ajungem la greutatea optima? Sfatul nutritionistului

P. Cum ne ajuta suplimentele sa ajungem la greutatea optima? Sfatul nutritionistului

Revista Psychologies

Daca ai luat decizia ca vrei sa slabesti, cu siguranta vei vrea ca acest lucru sa se intample repede, sa vezi rezultatele in scurt timp.

De cele mai multe ori, dietele care promit pierderea unui numar mare de kilograme intr-un timp scurt nu sunt rentabile pentru ca, pe langa faptul ca-ti pun in pericol sanatatea, greutatea de care ai reusit sa scapi in cateva zile/saptamani se va depune la loc.

Reducerea caloriilor si efortul fizic reprezinta baza unei scaderi ponderale de durata. Insa in conditiile in care dietele de slabit si miscarea nu au intotdeauna rezultatele dorite, este normal sa ne dorim un ajutor, o metoda aditionala, eficienta, simpla si rapida care sa ne usureze efortul spre greutatea tinta si care poate veni sub forma suplimentelor de slabit.

Suplimentele de slabit reprezinta  – ca si medicamentele de slabit –  un instrument aditional in cadrul unui program de scadere ponderala; alegerea suplimentului se face  individualizat: efectele difera de la produs la produs si de la persoana la persoana.

Daca un anumit produs i-a facut bine altei persoane, nu este obligatoriu sa aiba aceleasi efecte si in cazul tau. Alegerea suplimentului se face in functie de tipul de alimentatie preferata, programul de mese, surplusul de greutate, problemele de sanatate existente, varsta, sex, etc.

 

De la accelerarea arderilor si a ratei metabolice, la scaderea apetitului

Suplimentele de slabit contin substante cu efect nutritional si fiziologic, cum ar fi: amino acizi, enzime,  acizi grasi esentiali, pre- si probiotice, botanice si extracte botanice,  diverse alte substante biologic active, singure sau in asociere cu diferite vitamine si/sau minerale cu rol in controlul greutatii (vitamina B6, crom, magneziu, etc.).

Mecanismele de actiune prezentate in prospectele produselor sunt diferite de la caz la caz, de la accelerarea arderilor si a ratei metabolice, scaderea apetitului prin actiune la nivelul centrilor foamei si satietatii din hipotalamus, cresterea senzatiei de satietate la nivel digestiv, scaderea absorbtiei intestinale a glucidelor sau a lipidelor, accelerarea tranzitului intestinal si cresterea diurezei la combaterea si scaderea poftei de dulce, a stresului si cresterea controlului emotional al alimentatiei, si a tonusului general al organismului”, afirma Dr. Catrinel Macovei, medic primar specializat in Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Pentru a beneficia in mod real si sanatos de suplimentele naturale de slabit, este necesara informarea dincolo de reclama care i se face produsului. De multe ori, afirmatiile de pe eticheta sau din reclama suna prea bine pentru a fi adevarate; vom slabi foarte mult , rapid, fara dieta, fara sport si eventual pentru totdeauna?

Daca promisiunile nu suna rezonabil, probabil ca nici nu sunt. In cazul in care scadem rapid in greutate cu ajutorul unor pilule, diete agresive, la moda, sau inlocuitori de mese, nu pierdem neaparat masa grasa, ci apa si masa musculara, iar slabirea nu se mentine pe termen lung. Intr-un an sau doi ne vom afla in fata oglinzii cu aceeasi problema: greutatea.

Exista insa pe piata anumite suplimente de slabit care sunt sigure pentru sanatatea ta si te pot ajuta sa obtii  un rezultat optim. Acest lucru implica faptul ca acestea au fost aprobate de autoritatea medicamentelor, iar efectul lor a fost testat si verificat prin intermediul studiilor clinice.

Acestea nu iti promit ca vei slabi peste noapte fara sa faci efort, ci sunt mai degraba niste ajutoare binevenite in cura de slabire. Dieta si sportul raman principalele atuuri, dar suplimentele te ajuta sa arzi grasimea mai repede fara sa pierzi masa musculara.

 

XL-S Medical Fat Binder – un ajutor real in programul tau de scadere ponderala. Eficacitatea sa este  dovedita clinic

XL-S Medical este liderul european in segmentul suplimentelor pentru slabit, creat pentru a te ajuta sa ajungi la greutatea ideala printr-o metoda naturala, complet sigura. XL – S Medical iti completeaza stilul de viata avand ca repere mese sanatoase si echilibrate si exercitii fizice regulate.

Vei observa personal rezultatele dorite in 10-15 zile. Studiile clinice realizate in Germania au demonstrat ca XL-S Medical ajuta persoanele supraponderale sa slabeasca de trei ori mai mult decat urmand o dieta obisnuita, fara efecte secundare nocive cunoscute. In plus, datorita formulei inovatoare, produsele XL-S Medical nu creeaza dependenta, aspect dovedit clinic.

 

Absorbtia grasimilor – redusa cu pana la 27%

De cele mai multe ori, rutina, stresul, alimentatia dezechilibrata, aduc schimbari mari asupra corpului tau. Pe langa acestea, nu aloci timpul necesar sportului, astfel ca silueta ta sufera modificari.

Excesul de greutate te expune la numeroase probleme de sanatate, cum ar fi bolile cardiace coronariene, diabetul, anumite tipuri de cancer, sindromul metabolic si multe astfel de boli.

XL-S Medical Fat Binder este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care constientizeaza ca o dieta bogata in grasimi are impact negativ asupra greutatii, dar au dificultati in a controla cantitatea de grasime ingerata la fiecare masa.

Fiecare tableta de XL-S Medical Fat Binder contine Litramine™, un complex de fibre omologate, dovedit clinic ca inglobeaza grasimile, fiind derivat dintr-o sursa naturala si organica, imbogatita cu vitaminele liposolubile A, D si E.

Administrat imediat dupa masa, XL-S Medical Fat Binder reduce cu pana la 27% absorbtia caloriilor provenite din grasimile alimentare, fara a avea efecte secundare. Este un instrument eficace pentru pierderea si controlul greutatii, atunci cand este asociat cu o dieta saraca in calorii si activitate fizica regulata.

„Suplimentele de slabit testate amanuntit si aprobate de autoritatile medicale reprezinta o alternativa viabila, cu rezultate imediate atunci cand sunt combinate cu un program adecvat de dieta si exercitii fizice. Suplimentele de slabit pot contribui la cresterea ratei metabolice, la prevenirea adaptarii biologice a organismului, la restrictia calorica impusa de dieta si la gestionarea poftelor alimentare”, sustine Dr. Catrinel Macovei, Medic primar Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

 

Asadar, ai o misiune simpla care incepe cu o dieta sanatoasa, sport si XL-S Medical Fat Binder!

Poti gasi XL-S Medical Fat Binder pe site-ul Omega-Pharma  si in farmaciile din toata tara.

Nu uita: discuta intotdeauna cu medicul sau cu farmacistul inainte de a cumpara un supliment, pentru a vedea daca este sigur si potrivit pentru tine.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top