CItesti acum
eJobs doneaza 3 euro la fiecare CV completat, pentru educatia copiilor cu performante exceptionale

eJobs doneaza 3 euro la fiecare CV completat, pentru educatia copiilor cu performante exceptionale

eJobs, cea  mai mare platforma de recrutare online din Romania, da startul campaniei „Povestea unui CV magic”, prin care isi propune sa sprijine, alaturi de cei peste 3,3 milioane de profesionisti conectati la piata muncii prin intermediul siteului, copii talentati care provin din familii defavorizate.

 

 

In perioada 20 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, pentru fiecare CV pe care utilizatorii il completeaza in proportie de 90%, eJobs doneaza 3 euro* pentru trei copii cu performante exceptionale, dar fara posibilitati materiale, sa-si dezvolte mai departe talentul si sa-si urmeze pasiunile.

 

„A fost odata ca niciodata un CV magic. Pe cand era inca de-o schioapa isi imagina cum va fi el cand se va face mare. Ce pasiuni il vor mana si ce talente nebanuite isi va descoperi.

Asa incepe povestea CV-ului magic care, cu ajutorul fiecaruia dintre noi, poate deveni mare si poate ajuta la randul sau trei copii extraordinari sa continue sa studieze, sa faca performanta si sa-si inceapa drumul spre o cariera de succes”, spune Laura Chiculita, Chief Marketing Officer eJobs.

 

Campania porneste de la ideea ca CV-ul este o poveste pe care fiecare dintre noi o putem transforma intr-una magica. In acelasi timp, campania face parte dintr-un demers mai amplu prin care eJobs urmareste sa atraga atentia candidatilor asupra importantei completarii tuturor rubricilor existente in CV, sporindu-si astfel sansele de a obtine locul de munca dorit.

 

Si pentru ca in fiecare poveste este nelipsit numarul magic trei – trei fete de imparat, trei feciori, trei mari incercari – povestile din spatele campaniei umanitare sunt tot trei. Mai exact, trei copii talentati vor beneficia de cate o bursa de studii in valoare de 5.000 de euro pentru educatia si dezvoltarea lor.

 

Marius Brabete, are 13 ani, este energic si ghidus, „colectioneaza” medalii la informatica si matematica si planuieste sa-si scape familia de o viata plina de lipsuri materiale.

Malina Aciu este o tanara de 14 ani, ambitioasa, talentata si tripla campioana nationala la sah, iar Roberta Amalitii este o tanara pianista de 18 ani, care a adunat nenumarate premii la concursuri importante dedicate micilor artisti si care vrea sa-i bucure pe cei din jur cu „poezii in sunete”.

Citeste si
karljohanhasselsomth, COO Universum

 

Pentru mai multe detalii despre campania eJobs, acceseaza pagina: https://www.ejobs.ro/doneaza/

 

* in limita a 15.000 de euro

 

 

Care este reactia ta?
Frumos
0
În regulă
0
Jucăuș
0
Se poate si mai bine
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

La inceputul paginii