Now Reading
GLAMOUR de mai e #Instafun!

GLAMOUR de mai e #Instafun!

Revista Psychologies

Un dosar dedicat Instagramului si celor mai cunoscuti instagrammeri din Romania, un interviu exclusiv cu Chiara Ferragni si trucuri indispensabile de fashion, beauty si wellness: numarul de mai al revistei GLAMOUR este o adevarata oaza de relaxare pentru zilele din ce in ce mai insorite. Iti promitem! 

Chiara Ferragni, cel mai cunoscut blogger de moda din lume, a oferit un interviu exclusiv pentru GLAMOUR Romania, in care dezvaluie secrete despre TheBlondeSalad.com, cat si amanunte din viata ei de zi cu zi. Descopera cum a reusit italianca de doar 28 de ani sa transforme un blog de moda intr-una dintre cele mai infloritoare afaceri online si offline.

Care sunt cele mai folosite hashtaguri, cum poti castiga bani de pe urma postarilor tale, care sunt cele mai cool locuri din Romania conform celor mai urmariti Instagrammeri, cum poti sa faci sport cu ajutorul unui antrenor din mediul digital si, desigur, sute de sfaturi de beauty si fashion de la cei mai cunoscuti digital influencers ai momentului: pe toate le gasesti in numarul de mai GLAMOUR, The Instagram Issue. 

Cum a ajuns Instagram cea mai importanta platforma sociala a momentului? Emilia Barbu investigheaza fenomenul global care a transformat modul in care privim lumea – de la moda, la calatorii, relatii sau job. Un material de citit pentru orice fan al Instagramului!

La capitolul fashion, am ales cele patru tendinte ale sezonului pe care trebuie sa le urmezi, daca iti doresti un look cu adevarat cool in lunile care urmeaza. Alina Gherghe jongleaza cu trei piese esentiale ale sezonului si creeaza sapte tinute potrivite pentru orice ocazie. Inspira-te din alegerile ei! Incontesabila regina a opulentei, Ana Morodan iti prezinta in numarul GLAMOUR de mai colectia ei de bijuterii statement si iti dezvaluie cateva secrete de buna purtare a acestora.

Vine randul Doinei Ciobanu (The Golden Diamonds) sa te invite intr-o calatorie chic in jurul lumii: invata de la ea ce tinute trebuie sa porti in cele mai hot destinatii de pe mapamond! Iar Lainy Hedaya, vocea din spatele blog-ului HauteInhabit.com, iti ofera  sfaturi utile despre cum sa iti reorganizezi garderoba pentru noul sezon.

Numarul GLAMOUR mai iti dezvaluie trucuri nemaipomenite pentru gene de milioane si cum poti obtine silueta dorita cu ajutorul noilor antrenori de sport de pe acelasi Instagram.

Pentru ca vremea este din ce in ce mai prielnica, porneste intr-o aventura prin cele mai frumoase locuri din tara impreuna cu sase instagrammeri faimosi si destinatiile lor preferate din Romania.

Sa nu uitam nici de rubrica GLAMOUR Living, unde Ileana Sebe (ZWEI) ne recomanda trei retete delicioase iarSanziana Pop (Visuell.ro) ne sopteste secretele unei amenajari in stil scandinav.

Nu ai voie sa ratezi acest numar minunat, unde vei mai descoperi idei de beauty de la cel mai popular duo de bloggerite, Alina Tanasa si Diana Enciu (FabulousMuses.net), un program de dieta si antrenament de doar 21 de zile gandit de Sorina Fredholm, jurnalele vizuale ale unor fotografe pe care le adoram (Andreea Macri si Andreea Bogdan), o lista a celor mai adorabile obiecte de fashion pentru care Vicki Nicola (Vickipedia.ro) a facut adevarate pasiuni si un traseu glamorous prin Bucuresti pus la punct de Noemi Meilman. Plus: un pictorial superb realizat la Castelul Cantacuzino si multe alte surprize frumoase!

Numarul de mai GLAMOUR e #instafun! Revista vine impreuna cu un cadou special: poti alege din cele trei variante de glossuri essence (Longlasting Matt, Nude si Shine, in varianta full size) la pretul de 9,90 lei.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top