Now Reading
Hai cu noi în oraș! Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de răsfăț, alături de vedetele tale preferate

Hai cu noi în oraș! Revista VIVA! și București Mall te invită la o seară de răsfăț, alături de vedetele tale preferate

Zi de zi, te așteptăm pe viva.ro pentru a-ți arăta ce s-a mai întâmplat în viața vedetelor. Lună de lună, te invităm să răsfoiești revista pentru a-ți facilita accesul la strălucitoarea lume mondenă. Pe 17 aprilie, facem următorul pas și te scoatem în oraș, ca să-ți prezentăm live lumea VIVA! Împreună cu București Mall, te invităm la o seară de shopping și răsfăț, unde vei întâlni vedetele tale preferate.

Ne citești zi de zi pe viva.ro și abia aștepți să răsfoiești noul număr al revistei. Suntem prima ta alegere când vrei să afli noutăți din viața vedetelor tale preferate.

Nu ne cunoaștem personal, dragă cititorule, dar avem de gând să schimbăm acest lucru. Îți mulțumim că ești mereu alături de VIVA! și îți lansăm o invitație: hai cu noi în oraș!

Pe 17 aprilie, între orele 17.00 și 21.00, București Mall va fi gazda unui eveniment marca VIVA!, unde vei întâlni celebritățile pe care le admiri și vei afla cum arată garderoba lor de primăvară-vară, însoțindu-le la o sesiune de shopping.

Celebritățile tale favorite vor fi alături de noi pentru o sesiune specială de shopping din colecțiile primăvară-vară.

Te așteptăm să petreci cu noi o seară strălucitoare, unde vei gusta din plin „experiența“ VIVA! și vei întâlni numeroase vedete, din al căror stil te poți inspira chiar la fața locului în alegerea unei garderobe de primăvară-vară așa cum ți-ai dorit.

Hai cu noi în oraș pe 17 aprilie, între orele 17.00-21.00, la București Mall, pentru o sesiune specială de cumpărături împreună cu celebritățile tale preferate! Avem toată seara la dispoziție și multe surprize.

După ce ai aflat preferințele vedetelor când vine vorba despre ținutele sezonului cald și te-ai inspirat din alegerile lor pentru o vară de neuitat, te așteptăm să facem împreună fotografii la panoul VIVA!, să ciocnim un pahar de vin și să te răsfățăm cu o selecție delicioasă de dulciuri.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top