Now Reading
HAPPY baby DAY iulie, cu specialistii York Test si Daniela Nane

HAPPY baby DAY iulie, cu specialistii York Test si Daniela Nane

Revista Psychologies

Cu dr. Luiza Pirvu, consultant in nutritie York Test, am vorbit despre intoleranta alimentara la copii si adulti, despre diferenta intre alergii si intoleranta, si despre cum putem depista care sunt alimentele pe care organismul nostru le “respinge”.

York Test-ul, testul de depistare a intolerantei alimentare recunoscut la nivel international (si adus adus acum si in Romania, de catre Gaya Health Services), este un produs medical inovator, care identifica intoleranta alimentara, cauza unor simptome precum dificultatea de a pierde din greutate, balonare, migrene sau stari de oboseala permanenta.

York Test-ul identifica intoleranta alimentara la 113 alimente printr-un proces simplu si eficient, care nu presupune mari eforturi din partea celor care doresc sa afle ce alimente nu le sunt benefice. Acestia pot face York Test-ul chiar la ei acasa, cu ajutorul unui kit special oferit de York Test Romania. In aproximativ doua saptamani, odata cu aflarea rezultatelor, clientii beneficiaza de o sedinta de consiliere asupra celei mai potrivite diete, sustinuta de un medic specialist York Test – am aflat de la Amira Syoufi, Country Manager Gaya Health Services.

Parintii prezenti la HAPPY baby DAY au avut sansa de participa la o tombola avand ca mare premiu un pachet complet de servicii York Test si reduceri la achizitionarea pachetului in luna iulie, iar Eucerin Sun a oferit si el premii celor mai (inter)activi dintre participanti.

Pe toata durata seminarului, copiii au avut acces gratuit la Zorky’s Planet, si toti cei prezenti s-au bucurat de reducerile speciale oferite pentru HAPPY baby DAY de catre magazinele partenere ale evenimentului din AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Te asteptam si pe tine, impreuna cu copilul tau, la urmatoarea editie a evenimentului, care va avea loc pe data de 3 august, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top