Now Reading
Noutati cosmetice in noiembrie 2009

Noutati cosmetice in noiembrie 2009

Revista Psychologies
Céline Dion, parfum

POARTA-L CU STIL…
Un nou parfum de la Céline Dion

Chic este un parfum proaspat, pentru femeia care cauta luxul permisibil, care vrea sa proiecteze un simt al stilului cu incredere si stralucire.

Pret: 122,21 lei, 50 ml.

ORIFLAME , parfum

ORIFLAME
Esenta sof isticata a aristocratiei

O apa de parfum care se deschide cu note pretioase de mirodenii. Inima este feminina, florala si abunda in iasomie indiana, violete si garoafe regale. Vetiverul confera o nota exclusivista.

Pret: 84,99 lei, 50 ml.

Nivea, Smooth Body Oil
ATINGERE DE MATASE
Nivea Smooth Body Oil

Odata cu venirea iernii trupul si suf letul nostru cauta din ce in ce mai multa caldura, tandrete, delicatete. Pentru zilele in care trupul tau vrea sa f ie rasfatat cu atingeri delicate, Nivea ti-a pregatit noul Smooth Body Oil.

Pret: 18,06 lei

Tratament pentru par vopsit

TRATAMENT
Pentru par vopsit

Coafura unei femei reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte ale personalitatii sale. Parul vopsit are nevoie de o atentie si ingrijire speciala, de aceea Artego a creat un sistem de tratament pentru par vopsit in patru faze: curatare, tratare, conservare, intretinere.

MASTER CREAM EYE & LIPS
MASTER CREAM EYE & LIPS
Secretul ingrijirii

Pielea din zona de contur a ochilor si a buzelor va fi vizibil reinnoita si mult mai rezistenta, structura celulara imbunatatita, iar aspectul pielii mult mai raf inat. Secretul consta in SkinNova SC Technology. Trezeste la viata propriile celule stem ale pielii, sursa unui nou ten, revigorat.

Pret: 458 lei.


 

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top