Now Reading
Puterea naturii in gama NIVEA pure & natural

Puterea naturii in gama NIVEA pure & natural

Revista Psychologies

Elixirul tineretii: uleiul de argan BIO

Uleiul de argan, supranumit „aurul lichid al Marocului”, este recunoscut pentru efectele sale regenerante si revitalizante. Acesta contine de trei ori mai multa vitamina E decat uleiul de masline si actioneaza ca un puternic antioxidant natural impotriva radicalilor liberi. Mai mult decat atat, fiind bogat in acizi grasi omega 6 si 9, reface bariera naturala de protectie a pielii si ii reda fermitatea si supletea.

Uleiul de argan BIO se regaseste in stare naturala in cele mai multe dintre produsele din gama NIVEA pure & natural, alaturi de diverse ingrediente naturale eficiente care, combinate, ii ofera pielii tale hidratare, intinerire si catifelare printr-o atingere naturala, in fiecare zi. Uleiul de argan este combinat cu cele mai eficiente ingrediente naturale: aloe vera BIO, extract de fruct de brusture BIO, musetel BIO, ulei de jojoba BIO.

Crema anti-rid de zi NIVEA VISAGE pure & natural
Crema anti-rid de zi NIVEA VISAGE pure & natural contine ulei de argan BIO, mai bogat de 3 ori in vitamina E decat uleiul de masline si extract de fruct de brusture BIO. Acestea sunt un remediu natural ce ii asigura pielii tale ingrijirea anti-rid de care are nevoie. Uleiul de argan BIO stimuleaza oxigenarea intracelulara, refacand astfel stratul hidrolipidic si celulele cutanate.

Extractul de fruct de brusture este bogat in arctiina – ingredientul minune de stimulare a productiei de colagen in piele. Ridurile tale vor fi reduse din interior, iar pielea va capata un aspect mai neted si catifelat, datorita texturii fluide care se absoarbe rapid, oferindu-i pielii tale elasticitate. Cremele anti-rid din gama pure & natural sunt destinate tuturor tipurilor de ten.
Pret recomandat: 31,37 lei

Crema anti-rid de noapte NIVEA VISAGE pure & natural
Crema anti-rid de noapte NIVEA VISAGE pure & natural iti pregateste tenul pentru somn, oferindu-i hidratarea speciala de care tenul tau are nevoie in timpul noptii si il regenereaza, luptand in acelasi timp impotriva imbatranirii cutanate.

Pret recomandat: 31,37 lei

Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal si mixt
Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten normal si mixt
In aceasta crema, uleiului de argan i se alatura aloe vera BIO, prin tulpinele careia curge un gel vitaminizant, bogat in minerale si enzime, care are un pH identic cu cel al pielii tale. Conform expertilor NIVEA, aceasta combinatie hidrateaza si improspateaza tenul pe tot parcursul zilei. Crema de zi pentru ten normal si mixt are toate vitaminele esentiale pielii tale, o compozitie lejera care se absoarbe rapid si lasa pielea fina si catifelata pe tot parcursul zilei.
Pret recomandat: 21,43 lei
Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten uscat
Crema de zi NIVEA VISAGE pure & natural pentru ten uscat contine ulei natural de argan si extract de musetel, formula care hraneste intensiv pielea uscata, o calmeaza si o protejeaza impotriva iritatiilor cauzate de factorii externi. Formula delicata este ideala pentru tenul uscat sau sensibil care are nevoie de o hidratare constanta, protejandu-l impotriva radicalilor liberi.
Pret recomandat: 21,43 lei
Pe langa cremele de fata, gama pure & natural include urmatorele produse:

  • lapte demachiant NIVEA VISAGE pure & natural;
  • lotiune de corp NIVEA pure & natural;
  • crema de maini NIVEA pure & natural;
  • balsam de buze NIVEA pure & natural Lip Care Olive & Lemon;
  • balsam de buze NIVEA pure & natural Lip Care Camomille & Calendula.
Lapte demachiant NIVEA VISAGE pure & natural
Lapte demachiant NIVEA VISAGE pure & natural

Drumul catre o piele sanatoasa si frumoasa incepe cu laptele demachiant NIVEA pure & natural, un produs cu o formula blanda care combina uleiul de argan cu aloe vera BIO si pregateste pielea pentru hidratare si hranire.
Pret recomandat: 18,45 lei.
Lotiune de corp NIVEA pure & natural
Lotiune de corp NIVEA pure & natural
Lotiunea de corp NIVEA pure & natural pastreaza echilibrul natural al pielii, oferindu-i o hidratare de durata, multumita uleiului de argan in combinatie cu cel de jojoba. Lotiunea se absoarbe rapid.
Pret recomandat: 17,45 lei.
Crema de maini NIVEA pure & natural
Crema de maini NIVEA pure & natural
Crema de maini NIVEA pure & natural hidrateaza puternic pielea mainilor tale, datorita uleiului de argan. Aceasta reface si pastreaza filmul hidrolipidic al pielii constant agresate de frig, poluare sau detergenti.
Pret recomandat: 11,05 lei.
Balsam de buze NIVEA pure & natural Olive & Lemon sau Camomille & Calendula
Balsam de buze NIVEA pure & natural Olive & Lemon sau Camomille & Calendula
Hidrateaza-ti buzele si ofera-le cea mai buna ingrijire cu unul dintre balsamurile de buze NIVEA pure & natural: cu ulei de masline si extract de lamaie sau cu exctracte de galbenele si musetel. Pornind de la o combinatie de baza intre untul de shea si uleiul de jojoba, fiecare balsam foloseste in plus ingrediente naturale pentru a raspunde nevoilor pielii buzelor tale.
Pret recomandat: 10,03 lei.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top