Now Reading
Solutii pentru orice silueta!

Solutii pentru orice silueta!

Revista Psychologies

Designerul Carmen Gardef ne dezvaluie trucuri pentru orice silueta! Gabriel Cotabita si Angela Similea sunt doar doua nume sonore care au urcat pe aceeasi scena cu tinute create de designerul Carmen Gardef.

Sacoul este piesa de rezistenta in garderoba unei femei de succes. De aceea, ca sa nu dam gres cand vine vorba de alegerea acestuia, trebuie sa stim ce ni se potriveste in functie de silueta

“Femeia supla trebuie sa-si puna in evidenta talia si sa ascunda partile care sunt prea putin dezvoltate, asa ca un sacou cambrat, care in partea de jos poate sa aiba pliuri sau o asimetrie, care sa dea un anumit volum, este alegerea potrivita, dar conteaza foarte mult ce pui in partea de jos, pentru ca un sacou cambrat cu o fusta clos s-ar putea sa nu avantajeze nici macar o femeie slaba, dar daca il combini cu o pereche de pantaloni stil Marlene Dietrich, o sa arate superb.”, ne-a declarat Carmen Gardef.

Daca se intampla sa aveti cateva kilograme in plus sau talia un pic mai groasa, forma sacoului se modifica. “Acelasi sacou il pot purta si persoanele mai plinute, dar combinat cu o fusta foarte conica, mascand partea pe care nu dorim sa o expunem. Persoanelor cu talia mai groasa, dar care in rest sunt bine proportionate, eu le recomand sacourile scurte si drepte sau putin conice, sau foarte evazate.”, a mai precizat designerul.

 

Renunta la negru in favoarea culorilor cu greutate

Carmen Gardef este de parere ca daca vrei sa tii pasul cu moda trebuie sa inveti sa te imbraci colorat la orice varsta, negru nefiind singura optiune din garderoba.

“Pentru doamnele trecute de 45 de ani, daca nu este obligatorie tinuta neagra, atunci recomand culori cu greutate, precum albastru marin, verde smerald, rosu carmin. Pentru persoanele tinere recomand culorile si mai ales combinatiile de culori clasice sau nonconformiste. Si pentru toata lumea recomand combinatiile de materiale din care cred ca rezulta eleganta, rafinamentul si unicitatea.”, ne-a povestit designerul.
Carmen Gardef are atelier pe strada Mihai Eminescu, unde gasiti solutia pentru orice tip de silueta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top