Now Reading
Clinica britanica de top – specializata in tratamentul dependentei – isi lanseaza site-ul in limba romana

Clinica britanica de top – specializata in tratamentul dependentei – isi lanseaza site-ul in limba romana

Revista Psychologies

Castle Craig, cea mai mare clinica pentru tratamentul dependentei din Marea Britanie, isi lanseaza site-ul cu informatii despre dependenta de alcool, droguri si jocuri de noroc in limba romana.

Cu o structura complexa, site-ul se adreseaza doctorilor, psihologilor, managerilor de resurse umane, companiilor de asigurari de sanatate, presei, dar cel mai important, romanilor cu probleme de dependenta si familiilor acestora.

Spitalul Castle Craig este cel mai mare centru de tratament pentru dependente din Marea Britanie. Situat la sud de Edinburgh, pe un domeniu de 20 de hectare de parc natural si padure, Castle Craig primeste pacienti din toata Europa pentru tratament specializat in lupta cu dependenta.

Dependenta de alcool, jocuri de noroc si droguri (inclusiv etnobotanice) reprezinta o problema in toate tarile membre ale Uniunii Europene, dar Romania este un caz special din cauza lipsei acute de informatii si servicii disponibile.

“Multi oameni nu stiu ca dependenta este o boala” afirma Rupert Wolfe Murray, reprezentantul Castle Craig in Europa Centrala si de Est. “Abordarea corecta a dependentei ca boala”, continua Wolfe Murray, “este aceea care permite dependentului si familiei sale sa nu se mai invinovateasca pentru ceva ce nu pot controla, la fel cum o persoana ce sufera de diabet nu isi poate controla boala.”

Romania este a doua tara europeana, dupa Olanda, unde Castle Craig si-a stabilit o reprezentanta, in primul rand din cauza informatiei si serviciilor insuficiente si in al doilea rand datorita nevoii acute pentru un astfel de serviciu complet.

Noul site raspunde tuturor acestor necesitati prin furnizarea de date importante despre dependenta si despre modelul de tratament specific metodei celor 12 Pasi.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top