Now Reading
Noul Vitamin Shake Acai & Wild Apple de la NIVEA Lip Care

Noul Vitamin Shake Acai & Wild Apple de la NIVEA Lip Care

Revista Psychologies

Noul Vitamin Shake Acai & Wild Apple de la NIVEA Lip CareBalsamul contine un mix de extracte naturale de fructe hranitoare care asigura un adaos concentrat de vitaminele C si E, precum si provitamina B5, cunoscuta sub denumirea de dexpanthenol – vitamina frumusetii, care protejeaza pielea impotriva deshidratarii. Pe langa infuzia de vitamine, NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple asigura o protectie optima impotriva efectelor razelor solare cu ajutorul factorului de protectie SPF 10.

Vitaminele C si E din compozitia balsamului Vitamin Shake Acai & Wild Apple de la NIVEA Lip Care neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza pielea de radiatiile UV.

Vitamina C stimuleaza productia de colagen si le confera buzelor un aspect matasos, iar vitamina E regleaza hidratarea pielii si sprijina regenerarea ei.

Acaiul este un fruct provenit din padurile tropicale si este considerat printre cele mai eficiente mijloace de lupta impotriva radicalilor liberi, avand un continut ridicat de substante nutritive si ingrediente active.

NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple – pret recomandat: 10,7 lei (disponibil in magazine incepand cu ianuarie 2012)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top