Now Reading
Vine Miercurea Minților Creative. Ce noutăți te așteaptă la ediția de anul acesta

Vine Miercurea Minților Creative. Ce noutăți te așteaptă la ediția de anul acesta

Ajuns la a doua ediție, festivalul de shopping sărbătorește pe 5 decembrie afacerile creative românești cu reduceri, evenimente speciale și produse în ediție limitată, dar și timp să ne cunoaștem mai bine. Află ce creatori participă și cu ce surprize te așteaptă.

Te-ai gândit vreodată ce au fost cerceii tăi preferați înainte de a ajunge în mâinile tale? Ce gând l-a animat pe designer? Cum a ales materialul cel mai bun și prin ce etape a trecut până să ajungă la forma finală? Uneori e mai bine să afli povestea asta direct de la creator. Pentru asta există Miercurea Minților Creative, ziua în care îi poți cunoaște pe oamenii care fac lucrurile pe care tu le porți cu atât drag. Aflându-le povestea și cunoscând oamenii, vei aprecia și mai tare acele piese, fie că e vorba de o bijuterie sau de o piesă de mobilier.

Pe 5 decembrie 2018, de #MiercureaMintilorCreative, peste o sută  de creatori români te așteaptă să le calci pragul în showroom-urile (de la 09:00 la 22:00), dar și în magazinele lor online. Unii dintre ei au pregătit reduceri de până la 50%, iar alții, experiențe speciale, cum ar fi un tur al atelierului sau discuții relaxate.

Față de anul trecut, lista afacerilor românești înscrise în traseul creativ #CumpărăLocal #CumpărăCreativ s-a completat cu alte nume. Asta înseamnă că, pe lângă numele mari, cum ar fi Mihaela Glăvan și Wagner Arte, sunt o mulțime de oameni noi și creațiile lor, de exemplu, Loud Bodies și Suav, care abia așteaptă să fie descoperite.

Pe https://www.miercureamintilorcreative.ro găsești toate afacerile participante – din modă, design, accesorii, cosmetice și lifestyle – cu detalii despre surprizele și ofertele pe care fiecare le pregătește. Așa că, înainte de a porni în traseul tău unic de #MiercureaMintilorCreative, intră pe site și alege-ți ce te inspiră mai mult.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat la ediția de anul trecut, la care au participat mii de bucureșteni, e exercițiul consumului responsabil. Calitatea e mai importantă decât cantitatea și creatorii locali au nevoie de tot sprijinul nostru. Dacă putem transforma acest exercițiu într-un stil de viață, atunci nu doar noi ne vom găsi echilibrul, ci și societatea noastră.

În zilele următoare, urmărește #CumpărăLocal pe ELLE.ro, secțiunea noastră specială unde vei descoperi în exclusivitate poveștile oamenilor din spatele afacerilor creative românești. Anul acesta vei afla ce gândesc și ce simt câțiva creatori pe care i-am ales special pentru tine. Așa că fii cu ochii pe #CumpărăLocal pe ELLE.ro.

Festivalul Miercurea Minților Creative este organizat de UniCredit Bank cu sprijinul Graffiti Social Work și își propune să ajungă un eveniment cu tradiție, care să îi aducă la un loc pe cei care creează cu cei care apreciază. În plus, demersul le reamintește bucureștenilor despre importanța unei afaceri creative în dezvoltarea comunității, economiei și a societății în general.

FOTO: Cristian Vasile

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top