Călătoria Eroului – Dezvoltare personală prin poveşti

Călătoria Eroului

Descoperirea marii poveşti care îţi inspiră viaţa e o sarcină sacră.

A-ţi şti povestea înseamnă a şti cine eşti.

Carol S. Pearson

Întâlnirile au loc zilnic: luni 19, marţi 20, miercuri 21, joi 22 iulie, de la 19.00-21.00.

Cursul se desfăşoară la sediu dar şi on-line, în format hibrid.

Fiecare dintre noi purtăm în interior un Erou. La unii dintre noi Eroul încă doarme, la alţii s-a trezit, dar deocamdată e confuz. Pentru alţii, poate e deja angajat în lupte aprige. Dar oare toate luptele îi aparţin, îi servesc misiunii călătoriei sale eroice, corespund poveştii pe care a venit să o trăiască?

La acest curs afli mai multe despre ce înseamnă cu adevărat să fii Eroul propriului destin, despre arhetipurile care ţi se potrivesc, despre cum îţi poţi construi cu tâlc povestea personală. Descoperi direcţia şi etapele pe care le ai de parcurs în această călătorie eroică şi primeşti instrumente preţioase în vederea încununării cu lauri a călătoriei tale

Te aştept să povestim despre toate la acest curs creativ şi interactiv, ce-ţi va aduce multe conştientizări importante.

La curs vei primi uneltele necesare pentru a ieşi din dimensiunea supravieţuirii şi a accesa adevăratele căi ale fericirii. Lectorul îţi pune la dispoziţie instrumente prin care să te poţi ridica deasupra condiţionărilor şi limitărilor nevoilor de bază pentru a transcende frica şi a îmbrăţişa în sfârşit potenţialul pentru care te-ai întrupat.

Aşa cum spunea Joseph Campbell, autorul lucrării „Eroul cu o mie de chipuri”, „Cele cinci valori ale lui Maslow sunt valorile pentru care trăiesc oamenii atunci când nu au nimic pentru care să trăiască. Nu i-a captivat nimic, nimic nu le-a trezit interesul, nu i-a exaltat nimic spiritual.”

Pentru a depăşi această condiţie limitativă, vom explora diverse piste de restaurare a experienţei misterului în viaţa noastră şi a sentimentului de fascinaţie indispensabil pornirii în aventură.

Eşti pregătit(ă) să îţi asumi vocaţia de fi unul dintre cei aleşi?

Iată despre ce vorbim la întâlnirile de curs:

1. Ce înseamnă să fii un erou?

2. Etapele călătoriei

3. Arhetipurile şi poveştile lor

4. Revendicarea mitului personal. Rescrierea şi vindecarea scenariului de viaţă

Acest curs are un caracter interactiv, ludic şi creativ, motiv pentru care lectorul vă roagă să participaţi cu camera deschisă.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Sursă foto – http://www.darkroastedblend.com/2015/06/enchanting-victorian-fairy-tale-art.html

Data început
19
iulie 2021
Tip eveniment
Competente
Localitate