Cum îmi găsesc jumătatea? Atelier online de dating

Atelier dating

Temele celor patru întâlniri:

1. Ce spun despre mine la prima întâlnire şi cum îl descifrez pe celălalt. Care sunt indicatorii care îmi arată dacă acesta este cuplul în care vreau să rămân. Cum amorsez o relaţie şi cum fac diferenţa între un transfer erotic şi interesul asumat pentru relaţie?

2. Seducţia în mesaje nonverbale. O abordare introvertă a relaţionării. Mai clar ce nu spunem în cuvinte, dar comunicăm detaliat subliminal.

3. Tipuri de relaţii şi tipuri de iubire şi comunicarea eficientă. O structurare clară a acţiunilor în funcţie de interesele comune ale partenerilor pentru fiecare tip în parte. Vom afla cu care dintre variante ne simţim cel mai bine.

4. Iubirea adictivă şi iubirea matură. Care sunt valorile care definesc cel mai bine aceste două tendinţe şi cum le recunoaştem în realitate.

Ce aşteptari poţi avea de la acest atelier? Vei face multe exerciţii şi vei completa scheme, cu creionul pe hârtie, pentru ca în final să obţii propria reţetă eficientă în atingerea obiectivelor de relaţie.

Odată ce înveţi să te cunoşti pe tine, îi vei putea cunoaşte cu bucurie şi lejeritate pe ceilalţi.

Atelierul are loc online, pe zoom.us. Cu o zi înainte de data începerii, toate persoanele înscrise, cu taxa achitată, vor primi pe mail linkul unde vor putea urmări cursul.

Foto credit: unsplash.com

Data început
07
octombrie 2021
Tip eveniment
Localitate