Cum să-ţi creezi un mindset de succes

cum-să-ţi-creezi-un-mindset-de-succes

Cum te raportezi la schimbare în viaţa ta? E o oportunitate, un factor dezechilibrant, un generator de stres sau un catalizator pentru mai bine?

Ce-ai spune dacă ţi-am propune să devii un om de succes chiar de azi? Nu sta pe gânduri, vino să înveţi cum! Pentru că mindsetul de succes se poate antrena, ca oricare altă abilitate mentală, iar mintea noastră se comportă în acest proces de învăţare ca un muşchi – exersezi, obţii performanţă!

Atelierul la care învăţăm să ne creăm un mindset pentru succes explorează schimbarea din noi şi trasează coordonatele în care ne antrenăm mintea pentru manifestare, abundenţă şi acceptare, către deschidere către un univers generos.

Temele abordate în cadrul întâlnirilor:

  1. Cum funcţionează creierul nostru, ce sunt undele cerebrale şi cum ne antrenăm;
  2. Cum scapi de autolimitări şi convingeri auto-sabotoare?
  3. Ce este igiena mentală?
  4. Tehnici de antrenament mental prin neurotehnologia Hemi Sync de la Institutul Monroe;
  5. Meditaţii cu focusare şi manifestare.

Atelierul se va desfăşura în 4 întâlniri, fiecare dintre ele însoţită de feedback, o scurtă meditaţie ghidată şi teme pentru acasă. Deoarece practica este indispensabilă, nu putem ajunge la matematici înalte doar cu ecuaţia învăţată în clasă! Dar despre asta vom vorbi mai mult împreună în serile dedicate mindset-ului de succes.

Atelierul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, atelierele nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa atelierul pe Zoom.us. 

Foto credit: pexels.com