Dance of the Sea Retreat, with Ron Hagendoorn (NL) at 23August Resort

Acest atelier oferă ocazia perfectă de a vă relaxa și reîncărca, inspirat de practica transformatoare a dansului 5Rhythms. Împreună cu elementele naturii, veți experimenta un sentiment de căldură și liniște care cu siguranță vă va hrăni sufletul.

Dance of the Sea este o combinație frumoasă între o călătorie de dans aprofundată, o înțelegere a esenței 5Rhythms și timp liber pentru soare, prietenie și mâncare delicioasă. Anul acesta vom dansa și nivelul Heartbeat 5Rhythms. Acest lucru înseamnă că ne întâmpinăm viața emoțională și emoțiile noastre esențiale în dans. Pentru libertatea de gândire, dans și vorbire.

Sunteți bineveniți așa cum vă simțiți și nu trebuie să aveți experiență în 5Ritmuri. În această locație frumoasă puteți petrece noaptea în camere comune sau în camping. Puteți, de asemenea, să vă găsiți propria cazare. Dana este aici pentru a vă ajuta.

Despre 5Ritmuri:

5Ritmuri este o metodă simplă pentru meditație prin mișcare. Fiecare dintre cele 5 ritmuri întruchipează o calitate care ne sprijină în viața de zi cu zi. Cele 5 ritmuri sunt curgere, staccato, haos, liric și liniștire.

Despre profesor:

Ron Hagendoorn practică 5Rhythms® din anul 2000. Angajamentul său față de 5Rhythms crește pe măsură ce descoperă întreaga amploare a acestei meditații prin mișcare. 5Rhythms are spațiu pentru confort și disconfort, ceea ce îl face să fie cea mai cuprinzătoare formă de dans pe care a întâlnit-o.

Ron a fost format în 2007 de către Gabrielle Roth (nivelul Valuri) şi în 2018 de către Jonathan Horan (nivelul Heartbeat). Stilul lui de predare este clar, echilibrat, cu apreciere faţă de misterul vieţii umane. Ron locuieşte în Olanda şi predă la nivel internaţional. Citiți mai multe informații despre 5Ritmuri și Ron? www.ronhagendoorn.com/about

Limba in care se va desfasura atelierul:

Atelierul este ghidat în limba engleză. Dacă aveţi nevoie de traducere, contactaţi organizatoarea.

Atelierul acumuleaza 3 zile (nivel Valuri) pentru cei care vor sa se certifice ca si profesori 5Rhythms®.

(fotografia este semnata Mourad Saadi.)

Date:

De joi 29 august de la ora 15:00,

pana duminica 1 septembrie, la ora 13:00

Locație

Rezidențial: Merigar East, stațiunea 23 August, Constanța.

www.dzogchen.ro

– cu locuri limitate în clădirea centrului, în cameră cu 4-6 paturi; 20 Euro pe noapte, de persoană,

– într-un cort pe care este nevoie să îl aduceți cu voi; 10 Euro pe noapte, de persoană; sunt câteva corturi și la locație, dacă nu puteți aduce propriul cort, contra cost;

– Alternativ, vă puteți găsi propria cazare în zonă (în satul 23 August sau în Stațiunea Olimp).

Sunt aproximativ 2 km de la drumul principal până la locație și de la locație până la mare, deci este util să veniți cu mașina. În caz contrar, vom comunica între noi înainte de atelier pentru a ne grupa pe mașini.

Prețul pentru atelier, (fara cazare si masa)

210 Euro cu plata a cel putin a avansului nerambursabil de 60 Eur (300 RON) până pe 30 iunie;

255 Euro după aceea.

Reduceri preţ atelier:

– pentru cei care au participat la 1 workshop cu Ron Hagendoorn = 5% reducere;

– pentru cei care au participat la 2 workshop-uri cu Ron Hagendoorn = 10% reducere;

– pentru cei care au participat la 3 sau mai multe ateliere cu Ron Hagendoorn = 15% reducere.

Înscrieri și informații:

[email protected],

+40.724 312 825 (inclusiv WhatsApp)

https://www.5rhythms.com/teachers/Dana+Costea