Retreat: Anotimpul din Interior, ediţia a VII-a

retreat-anotimpul-din-interior-ediţia-a-VII-a

Ori de câte ori devii anxios sau stresat, un scop exterior a preluat comanda şi ai pierdut din vedere scopul interior. Ai uitat că starea ta de conştiinţă este pe primul loc, orice altceva este secundar.” (Eckhart Tolle)

– un eveniment Drumul spre Centru & Romanian Dreaming Circle

Tabăra de autocunoaştere şi transformare personală, 29 iulie-1 august, joi-duminică, la munte. Tabăra intensiv experienţială.

Locuri limitate: maxim 12 participanţi. Rezervarea locului se face doar pe mail [email protected]

Dintre toate workshop-urile pe care le ofer, tabăra este, de departe, cel mai drag inimii mele. Un concept de retreat pe care l-am creat în 2013, acest workshop este un „loc” în care să explorezi în profunzime. Patru zile intensiv experienţiale, de dimineaţa până seara, în care vom respira şi vom visa ascultând glasul muntelui, al luminii, vântului şi ierbii, combinând darurile unor din cele mai puternice modalităţi de (auto)cunoaştere, de vindecare, de creştere, care mie mi-au vorbit, pe care le-am explorat şi pe care am avut bucuria sa le „dau mai departe” în cei 10 ani de când însoţesc oameni în călătoria spre propriul lor Centru, folosind abordări ce ţin de curentul transpersonal – şi nu numai:

– Respiraţie Holotropică şi Respiraţia Inimii
– Visare Activă şi Teatru de Vise
– Transă Generativă
– Tibetan Dreaming
– Tibetan Mantra Healing
– Gong Bath
– Culoare (dezvoltare personală prin artă)
– Dans Conştient
– Meditatie & tehnici de mindfulness

La sfârşitul fiecărei zile va avea loc cercul de integrare a experienţei. Separat, ofer sesiuni individuale de 30 minute (una per tabăra, fiecărui participant în parte, incluse în valoarea contribuţiei pentru tabăra).

Vor fi patru zile pline în care ne vom da voie să ne conectam la noi înşine; ne vom aduce aminte de puterea Respiraţiei, de darurile Visării Conştiente, de valenţele vindecătoare ale sunetelor şi ale propriei voci, de bucuria cu care corpul primeşte Dansul şi de liniştea care se aşterne în interior odată cu Meditaţia – şi mai ales, ne vom aminti ce înseamnă să trăim şi să creăm, cu intenţie, din acel „anotimp interior” pe care îl vom (re)descoperi împreună. Vom face călătorii pe ritm de tobe şi vom porni într-o căutare a Viziunii – interioară şi exterioară; vom asculta şoaptele blânde ale naturii şi ne vom deschide inimile pentru a-i primi mesajul.

De ce să îţi acorzi Timp pentru a petrece 4 zile în acest fel?

Păi cel mai probabil ştii deja că realitatea interioară colorează realitatea exterioară. Ca de îndată ce schimbi percepţia, lumea se schimbă. Că nu se poate rezolva o problemă de la acelaşi nivel la care a apărut, sau din aceeaşi stare. Că pentru a crea, conştient, viaţa pe care ţi-o doreşti e nevoie de (re)descoperirea şi exersarea stării de Prezenţă.

Însă uneori, uităm toate astea. Uităm, deşi le-am experimentat, poate de mai multe ori. Uneori, ajungem să credem că e nevoie să facem mai mult(e), să depunem efort, să alergăm încolo şi-ncoace, într-o cursă nebună pentru „a face”.

Şi pentru ca A FACE devine ceea ce ne defineşte, uităm de A FI. „Human being, not human doing”. Fiinţe umane – te-ai întrebat vreodată de ce ne numim aşa?

Aşadar, anul acesta, te invit din nou timp de 4 zile în mijlocul naturii, la munte, să ne apropiem de răspunsul la aceasta întrebare. Să gustăm, să simţim, să trăim răspunsul. Să ne apropiem de noi înşine, de ceea ce suntem cu adevărat. Să ne dăm timp să fim. Să ne ascultăm corpul. Să ne amintim că totul în jur este viu şi ne vorbeşte. Şi toate astea, însoţiţi de prezenţa tăcută şi vie a munţilor, a pajiştilor şi de respiraţia copacilor; însoţiţi de verde şi albastru şi sunet şi vânt şi pământ.

Te aştept cu inima deschisă,

Ana

Program: 29 iulie – 1 august (joi-duminică), orele 9.00 – 20.00

Contribuţie: 1200 lei

Se poate plăti în mai multe tranşe şi se acordă reduceri de 20% pentru studenţi, pensionari, persoane cu venituri reduse şi membri cuplu/ familie. Pentru structuri juridice se adaugă TVA.

Condiţii anulare: Dacă nu este găsit un înlocuitor de către cel/ cea care anulează, în cazul anulării cu mai mult de 15 zile înainte de eveniment (până în 30 zile) se va reţine 50% din sumă. În cazul anulării cu mai puţin de 15 zile înainte de eveniment, dacă nu este găsit un înlocuitor, se va reţine suma 100% (excepţie fac, desigur, cazurile de forţă majoră: îmbolnăviri, accidente etc). În cazul anulării cu mai mult de 30 de zile înainte suma se returnează integral.

Notă: Cazarea într-un peisaj de vis, la pensiunea Dianthus din Plaiul Foii, camere duble sau single. Camerele au baie proprie. Cazarea şi masa se vor plăti separat de contribuţia pentru retreat, direct acolo.