Shadow and Light – 5Rhythms Waves & Heartbeat – with Ron Hagendoorn (NL)

În viața noastră, cei mai mulți dintre noi avem comportamente care ne plac și altele care nu ne plac. Ceea ce ne place la noi înșine, latura noastră luminoasă, este împărtășită atunci când suntem în public.

Umbrele noastre sunt exprimate, adesea inconștient, în relațiile noastre intime și de familie.

Fie că ne plac sau nu, toate reprezintă energia vieții.

5Ritmuri ne oferă o hartă unde putem descoperi toate aceste energii.

Lumină și întuneric, cel mai frumos și cel mai urât dans al nostru.

În acest weekend de nivel Waves (corp) & Hearbeat (emoții) găsim modalități de a trece de la rezistență la fluiditate, de la frustrare la claritate și de la amorțeală la viață. Creăm un cerc de încredere în care dansăm, scriem și vorbim.

Deoarece părțile noastre din umbră devin în mare parte vizibile în relațiile noastre intime, toată lumea beneficiază atunci când devenim mai conștienți de ele.

5Ritmuri este cea mai bună meditație pentru oricine vrea să se miște și se bucură de muzică bună. Este cea mai mare dragoste a mea și toată experiența din 24 de ani de dans 5Rhythms și 16 ani de predare pe care o împărtășesc cu voi. Bine ați venit!

  • DESPRE  5RITMURI:

5Ritmuri® este o practică a mişcării dezvoltată de către Gabrielle Roth. Cele 5 ritmuri diferite sunt porţi către fiinţa noastră interioară, precum şi un instrument puternic pentru schimbare şi pentru starea de bine. Citiţi mai multe despre 5Ritmuri® la adresa www.ronhagendoorn.com/about

  • DESPRE PROFESOR:

Ron Hagendoorn dansează de peste 24 de ani, dintre care 16 ani de practică 5Ritmuri®. Angajamentul său faţă de 5Ritmuri creşte pe măsură ce descoperă întreaga sferă de acţiune a acestei meditaţii prin mişcare.

5Ritmuri oferă un spaţiu atât luminii cât şi umbrei, ceea ce o face cea mai cuprinzătoare formă de dans pe care a întâlnit-o.

Ron a fost format în 2007 de către Gabrielle Roth (nivelul Valuri) şi în 2018 de către Jonathan Horan (nivelul Heartbeat). Stilul lui de predare este clar, echilibrat, cu apreciere faţă de misterul vieţii umane. Ron este de asemenea terapeut certificat în vindecarea traumelor (Somatic Experiencing®). Locuieşte în Olanda şi predă la nivel international la nivelele Valuri si Heartbeat.

  • INFORMAŢII PRACTICE ŞI ÎNSCRIERE:

Nu este nevoie de experienţă anterioară cu cele 5Ritmuri.

Atelierul acumulează 1 zi nivel Valuri (axat pe corp) și 1 zi nivel Heartbeat (axat pe emoții) pentru cei care vor sa se certifice ca şi profesori 5Rhythms®.

Atelierul este ghidat în limba engleză. Dacă aveţi nevoie de traducere, contactaţi organizatoarea.

 

Zile/ ore:

Sâmbătă 18 mai – de la 12:00 la 19:00

Duminică 19 mai – de la 11:00 la 17:00

 

Locaţie: Bucureşti

Adresa exactă va fi anunțată participanților înscriși.

 

Preț: €185.

 

Înscrieri:

Dana Costea, Facilitator si producator 5Rhythms. 

+40 724 312 825

https://www.5rhythms.com/workshops/ShadowLight-292570

https://www.ronhagendoorn.com/signup

Data început
18
mai 2024
Localitate