Slăbește mai întâi în minte 

Slăbește mai întâi în minte este un program pentru vindecarea mâncatului emoțional realizat și susținut de Dana Burghel – coach si psiholog cu experiență de peste 20 de ani și Dr. Bianca Gogoșoiu – medic rezident nefrolog și tehnician nutriționist. 

Ne dorim să abordăm problema kilogramelor în plus în manieră holistică – medical, psihologic și spiritual. 

Conform OMS(1946), “Sănătatea este starea de bine din punct de vedere fizic, psihic și social”. De aici pornim cu ideea întregului proiect. Vrem să arătăm oamenilor că ne hrănim corpul fizic așa cum îl hrănim pe cel emoțional și pe cel mental.

Ceea ce am creat este un program de lucru cu propria persoană, cu temerile, obstacolele, puterea, calitățile și frumusețea (interioară și exterioară).

Vom începe săptămâna viitoare!

Te poți înscrie la ultima grupă cu prețul promoțional de 2600 lei/persoană.

Descoperim împreună cauzele emoționale ale excesului de kilograme și le vindecăm prin diverse tehnici mintale, emoționale și spirituale, inclusiv IMAGERIA INIMII (vindecare cu ajutorul câmpului bioelectromagnetic al inimii) și tehnica TETHA HEALING (schimbarea unor convingeri limitative nebenefice cu ajutorul undelor cerebrale tetha) . 

În plus, folosim deseori tehnica oglindirii, recunoștința, lucrul cu cele 5 răni acoperite de măști, meditații, lucrul cu copilul interior și multe altele.

Punem accent pe cele mai întâlnite emoții ce stau în spatele kilogramelor în plus: plictiseala, furia, frustrarea, tristețea, autopedepsirea, rușinea, singurătatea, anxietatea, dar și pe lipsa satisfacțiilor în viața de zi cu zi și oboseala cronică.

Vorbim despre compoziția alimentelor, nutrienți, citirea etichetelor, calcule personalizate, mituri, diete, tulburări de alimentație, alcătuirea meselor în funcție de nevoi, preferințe și obiective, prevenirea diferitelor afecțiuni, inflamație și combaterea ei. În plus, discutăm despre influențarea stării de sănătate prin emoții și gânduri.

Scopul nostru este de a schimba cu adevărat stilul de viață al oamenilor. Ne dorim să contribuim la starea de bine a oamenilor, la sănătate, prevenție și educație.

“Mâncarea a devenit cel mai folosit medicament antidepresiv!” Afirmația nu ne aparține, însă ideea este cât se poate de adevărată.

Tot ceea ce promovăm și folosim am experimentat în trecut și noi, pentru că, la rândul nostru, ne-am confruntat cu probleme de sănătate și cu exces de kilograme. 

Întâlnirile de grup sunt menite să creeze un mediu sigur, de suport, în care să descoperim împreună tipare limitative și să le eliberăm. Membrii se încurajează și se ambițioază unii pe alții. În plus, împărtășirile creează pentru ceilalți membri multe momente de “Aha!”.

Ce spun clienții noștri despre program:

L – „Ar trebui predat în școli! Totul este despre emoții!” (-10kg în 6 luni)

O – „A fost un parcurs fără stres, fără judecată, plin de surprize și de conștientizări!” (-10kg în 6 luni)

R – „Mă așteptam ca fetele să ne alerge așa cum m-au alergat alți nutriționiști. În schimb, a fost un proces fără stres, fără meniuri stricte sau tipare în care sa ne încadrăm.” (-15kg în 6 luni)

În iunie începe ultima grupă cu prețul de 2600 lei/persoană.

Data început
10
iunie 2024
Localitate